Speciale editie voor Cannes Yachting Festival

286
Cannes Yachting Festival

Een bijzondere jubileumeditie voor Cannes Yachting Festival: in september zal de Franse boatshow voor het veertigste jaar in de elegante, luxueuze omgeving van de bruisende baai van Cannes gehouden worden. In 1977 stond de show voor het eerst op de internationale jachtkalender en daarmee heeft de beurs een ongekend groot aantal lanceringen van nieuwe modellen en innovatieve ontwerpen meegemaakt.

Ook de 2017-editie, die van 12 tot en met 17 september plaats vindt, belooft groots te worden met maar liefst 600 tentoongestelde boten op de kade en in het water. Een rijkdom aan vaartuigen in diverse maten. Vorig jaar kwamen ruim 51.000 bezoekers op het evenement af, daarvan was het merendeel niet-Frans.

Naast jachten is er ook ruimte voor aanverwante luxe artikelen. Nieuw dit jaar is ‘Luxury Gallery’, gelegen in het Palais des Festivals, dat zal worden toegewijd aan auto’s, horloges, juwelen, gastronomie, privéluchtvaart, kunst, lederwaren en design van hoogwaardige merken. De show wordt georganiseerd door Reed Expositions France (REF).

Meer informatie is te vinden op www.cannesyachtingfestival.com

Cannes Yachting Festival
Cannes Yachting Festival
Cannes Yachting Festival
Cannes Yachting Festival
DELEN
Vorig artikelPrins Watersport neemt Waterspoor over
Volgend artikelBootje met jongeman slaat om op Oldambtmeer
Mijn naam is Valérie Sambrink Sanderink, een gedreven tekstschrijfster met een passie voor het water. In het voor- en najaar vindt u mij op diverse botenbeurzen, in de zomer voornamelijk op de Vinkeveense Plassen en Loosdrechtse Plassen. Maar ook het IJsselmeer, de Biesbosch en natuurlijk de ...Lees verder over mij