T.Liner 8.50 Cabrio van Botenservice Tatje op HISWA te water

290

Op de HISWA te water presenteert Botenservice Tatje opnieuw een primeur, de ‘T-Liner 8.50 Cabrio’. Deze open versie van de T-Liner Cabin kan wel de ultieme weekender genoemd worden. Door de praktische indeling biedt de boot comfort en gebruiksgemak. Er is slaapruimte voor 2-4 personen. Daarnaast is een toilet, wasbak, koellade en kachel aanwezig. De T-Liner 8.50 Cabrio heeft een 110pk Yanmar Common Rail diesel waarmee een snelheid van 35km bereikt wordt.

Door de aluminium romp en de ronde ramen heeft het schip een moderne uitstraling, maar het typerende handschrift van Botenservice Tatje is duidelijk herkenbaar door de teakhouten details.

Botenservice Tatje dankt haar bekendheid aan de watertaxi’s van Hotel New York in Rotterdam. Het eerste exemplaar welke in 1990 door de Gebroeders Tatje werd gebouwd, vaart nog elke dag met succes op de onstuimige Maas.

In 2014 heeft deze klassieke autoboot een moderne face lift gekregen en is de eerste aluminium T-Liner 7.60 Cabin afgeleverd. Een logisch vervolg op dit model is de sportieve T-Liner 8.50 Cabrio.

Botenservice Tatje onderscheidt zich door 100% maatwerk te leveren. Door de aluminium bouw is het mogelijk om geheel naar wens de indeling en afwerking te bepalen.

Lees er meer over op www.hiswatewater.nl en www.