Nauta Maritiem bouwt Spirit Tenders nu in eigen beheer

300

Nauta Maritiem heeft de fabriek in Thailand, waar de Spirit Tenders worden gemaakt, overgenomen. De productie van de Spirit Tenders is in volle gang. De modellen worden nu met zorg in eigen beheer gebouwd. Het woord spirit is nog nooit zo toepasselijk geweest. Ook internationaal is Nauta Maritiem ontdekt met zijn Spirit Tenders. Dealerschappen in Frankrijk, Engeland en Dubai liggen in het verschiet.

Het team bouwers aan de boten van Nauta Maritiem in Thailand, is samengesteld uit plaatselijke vaklui die hun ervaring hebben opgedaan in de hout- en polyesterbouw. Deze ongeveer twintig man staan onder leiding van een Engelse voorman met ruim 25 jaar ervaring in polyesterbouw. Hij heeft dit professionele team vakkundig opgeleid, gebruikmakend van de al aanwezige expertise.

Het werken met de lokale bevolking biedt meerdere voordelen. Het levert de regio werkgelegenheid op en de economische ‘boost’ maakt de streek welvarender. Bovendien kun je eerlijk gebruikmaken van de expertise en kennis die daar al aanwezig is. Verder wordt het hele proces begeleid door een Nederlandse projectleider. Deze samenwerking levert een prachtig product op. Nauta Maritiem vliegt regelmatig naar Thailand om de voortgang en ontwikkeling op de voet te volgen.

Meer informatie is te lezen op www.nautamaritiem.nl

DELEN
Vorig artikelIn de ochtend en middag (zeer) zware windstoten
Volgend artikelMotorboot Sneek blijft groeien
Mijn naam is Valérie Sambrink Sanderink, een gedreven tekstschrijfster met een passie voor het water. In het voor- en najaar vindt u mij op diverse botenbeurzen, in de zomer voornamelijk op de Vinkeveense Plassen en Loosdrechtse Plassen. Maar ook het IJsselmeer, de Biesbosch en natuurlijk de ...Lees verder over mij