ANWB Waterkampioen zoekt trotse booteigenaren voor nieuwe rubriek ‘Mijn eerste boot’

3732
ANWB

Een boot kopen is spannend. Dat geldt zeker voor je eerste zeil- of motorboot. Heb jij recent je eerste schuitje gekocht? Dan is ANWB Waterkampioen benieuwd naar jouw verhaal!

Voor de nieuwe rubriek ‘Mijn eerste boot’ interviewt de redactie van de Waterkampioen maandelijks een trotse nieuwe bootbezitter over zijn of haar aanschaf. Was er sprake van liefde op het eerste gezicht? En wat waren de grote wensen: een boot met weinig franje, zodat er ook weinig kapot kan, of toch meteen een droomboot met alle denkbare opties? Wat hebben jullie al samen beleefd en welke avonturen liggen er in het verschiet?

Stuur jouw verhaal naar waterkampioen@anwb.nl o.v.v. ‘eerste boot’.en wie weet staan jij en je boot binnenkort in de Waterkampioen.

DELEN
Vorig artikelJonge vlogger vaart in een duct tape boot
Volgend artikelHoe werkt de Volvo Ocean Race? (video)
Mijn naam is Valérie Sambrink Sanderink, een gedreven tekstschrijfster met een passie voor het water. In het voor- en najaar vindt u mij op diverse botenbeurzen, in de zomer voornamelijk op de Vinkeveense Plassen en Loosdrechtse Plassen. Maar ook het IJsselmeer, de Biesbosch en natuurlijk de ...Lees verder over mij