Gratis trailerhelling in Vlissingen definitief gesloten

www.hollandfoto.net / Shutterstock.com

Even de boot in het water leggen, is er niet meer bij in Vlissingen. De gratis bruikbare, openbare trailerhelling in de Tweede Binnenhaven is definitief buiten gebruik gesteld. Tot het najaar konden mensen daar vrijelijk met een trailer hun boot nog in het water leggen en er weer uit halen.

Foto: sfeerbeeld Vlissingen

De helling naast broodjeszaak ’t Smoske voldoet volgens het college niet aan de eisen die zij stelt aan zo’n voorziening. Er is een nieuwe voorziening om schepen in en uit het het water te laten; die van Bankert Boating, ook aan de Tweede Binnenhavenweg. Daar moet wel voor betaald worden, maar dat vindt het college normaal omdat de aanleg en onderhoud van een helling duur is.

Lees er meer over op www.pzc.nl