Watersportnieuwssite BootAanBoot.nl is vernieuwd

6866

BootAanBoot.nl, dé nieuwssite voor en door watersporters, is vernieuwd. Er is veel energie gestoken in een nieuw, modern design en een hogere mate van gebruiksvriendelijkheid. Ook heeft het belangrijkste nieuws nu een prominentere plek op de homepage gekregen.

BootAanBoot.nl is gelanceerd op 2 oktober 2014, vanuit de behoefte om intensief nieuws te brengen over watersport, op een manier die ook een jonger publiek aanspreekt. Na drie jaar was het tijd voor een verbeterslag. De vernieuwde site is niet alleen overzichtelijker, maar heeft ook een frissere uitstraling gekregen.

Net als voorheen zijn de berichten onderverdeeld in de zes categorieën: nieuwslinks, persberichten, uitgelichte berichten, vacatures, berichten van de eigen redactie en berichten waarbij een foto en/of video centraal staat. Er kan nu gemakkelijker binnen een categorie worden gezocht. De bezoeker kiest zelf of de berichten op actualiteit worden gesorteerd of juist op populariteit.

Binnenkort wordt ook de nieuwsbrief vernieuwd.

We zijn benieuwd wat u van de nieuwe website vindt. Laat het ons weten via redactie@bootaanboot.nl