Winactie: win 2 toegangskaarten voor Boot & Fun Berlin 2017

3520

Berlijn ligt centraal in een van Europaas grootste watersport gebieden. In het gebied tussen de Elbe, Hamburg en de Baltische zee liggen meer dan 5.000 meren verbonden door 3.600 kilometer rivieren, kanalen en kustgebieden. Van donderdag 23 tot en met zondag 26 november 2017 kunnen alle typen watersporters zich hier, in de Duitse hoofdstad, voorbereiden op het nieuwe watersportjaar. Dan is het namelijk weer tijd voor Boot & Fun Berlin. U kunt hier gratis bij zijn!

BootAanBoot.nl verloot namelijk drie setjes van 2 toegangskaarten incl. Gala-Nacht op woensdag 22 november t.w.v. 30 euro per stuk!

Zo maakt u kans:

1.      Like de Facebook-pagina van BootAanBoot.
2.      Laat een reactie achter bij het bericht op Facebook en tag de persoon die u mee wil nemen.
3.      WIN 2 kaarten! Meedoen kan tot en met zondag 12 november. Op maandag 13 november maken we de winnaars bekend.

Heeft u geen Facebook? Mail dan naar redactie@bootaanboot.nl onder vermelding van ‘Winactie Boot & Fun Berlin 2017’ om alsnog kans te maken.

Boot & Fun Berlin
Boot & Fun Berlin is een van de belangrijkste watersport beurzen voor binnenwateren en kustwateren. Onder de tentoongestelde boten vallen nieuwe motorboten en zeilboten, maar ook tweedehands boten. In totaal worden er weer honderden boten verwacht, waaronder ook Duitse, Europese en wereldprimeurs, elektrische boten en woonboten. Daarnaast is er aandacht voor apparatuur en accessoires, jachthavens en watergerelateerde sporten zoals duiken, vissen, wakeboarden en kajakken. Meer informatie over de beurs vindt u op: boot-berlin.de

Meedoen met de winactie kan op: www.facebook.com