Marina Port Zélande gaat ‘knallend’ 2018 in

Marina Port Zélande

‘Nieuw’ is hèt sleutelwoord voor Marina Port Zélande in 2018. Onder het motto ‘Méér dan aanmeren’ verrast de moderne jachthaven haar ligplaatshouders en bezoekers met opvallend veel noviteiten. Goed of slecht weer? Op deze jachthaven met blauwe vlag is voor jong en oud altijd wat te beleven.

Vernieuwd restaurant
Het restaurant is het eerste dat een nieuw ‘sausje’ heeft gekregen. Yachtclub Marina Port Zélande heeft een nieuwe eigenaar en dat betekent: een nieuwe indeling, menukaart én culinaire evenementen. Op 2 oktober is het kersverse team al enthousiast gestart om de Yachtclub om te toveren tot dé hotspot voor de regio. De oude brasserie wordt ingezet voor het restaurant en de lounge. De bovenzaal biedt plaats voor special events, feesten, bruiloften en vergaderingen.

All-inclusive ligplaatsen
Ook nieuw is de all-inclusive ligplaats in Marina Port Zélande. Vanaf 1 april 2018 is het gebruik van water op de steiger en bij de douches bij het liggeld inbegrepen.

Supersnelle WiFi
Een andere grote innovatie is de aanleg van het supersnelle WiFi-netwerk in de jachthaven. Deze vlotte internetverbinding maakt het mogelijk om gratis en probleemloos aan boord een dagje te werken of een avondje TV te kijken.

Luxe jachten bij Jonkers Yachts
Een dag nieuwe en pre-owned jachten bezichtigen? Dat kan bij Jonkers Yachts, die zich in het nieuwe jaar op Marina Port Zélande vestigt. Jonkers Yachts is dealer van Linssen Yachts, Fairline Yachts, Jeanneau en Maxi Yachts en is per 1 januari 2018 te vinden in de geheel gerenoveerde verkoophal.

Marina Port Zélande

O’Neill Summercamps
Watersport spektakel op en bij de haven! Vanaf komend seizoen worden de O’Neill Summercamps onder meer op Marina Port Zélande gehouden. Met een ruim aanbod aan activiteiten als banaanvaren, wakeboarden, waterskiën, longboarden, suppen, fun for kids in waterbal en -rad en powerkiten verzorgen de instructeurs van O’Neill Summercamps in 2018 de recreatieve activiteiten. Deze fanatiekelingen maken van elk sportief evenement een feestje.

Typisch MPZ
Niet (helemaal) nieuw, maar wel typisch Marina Port Zélande:
• Vaste gasten genieten voordeel bij jachthavens waarmee de marina een overeenkomst heeft gesloten zoals: de Seven Sisters, Mercator Marina, Trans Europe Marinas, North Sea Sailing Route en Waterland Monnickendam;
• MoNo Sails & Sales, watersportwinkel en zeilmakerij in één;
• Jachtmakelaardij For Sail Yachtbrokers, sinds 2002 actief in de verkoop van nieuwe en gebruikte zeiljachten;
• Aquamundo, het subtropische waterpark van CenterParcs op loopafstand;
• Het mooie Noordzeestrand, eveneens op loopafstand.

2018, Marina Port Zélande heeft er zin in.

Informeer voor ligplaatsen:
Marina Port Zélande
Kabbelaarsbank 5.01
3253 ME Ouddorp
T +31 (0)111-671920
E haven@mpz.nl
www.mpz.nl

 

Marina Port Zélande / Dick v.d. Veer
Marina Port Zélande
Marina Port Zélande

 

DELEN
Vorig artikelErgernis over eerder heffen Spijkenisserbrug
Volgend artikelBoot Holland krijgt nieuwe impuls
Mijn naam is Valérie Sambrink Sanderink, een gedreven tekstschrijfster met een passie voor het water. In het voor- en najaar vindt u mij op diverse botenbeurzen, in de zomer voornamelijk op de Vinkeveense Plassen en Loosdrechtse Plassen. Maar ook het IJsselmeer, de Biesbosch en natuurlijk de ...Lees verder over mij