Tweede editie voor EOC Traditionele Schepen Beurs

1678

Op 10, 11 en 12 november 2017 wordt de tweede editie van de EOC-Traditionele Schepen Beurs in Den Helder gehouden. De beurs is bedoeld als ontmoetingsplek voor iedereen die iets met traditionele schepen te maken heeft of hier interesse in heeft.

Op deze beurs vinden veel activiteiten plaats in ‘Gebouw 66’ van het oude marine- complex Willemsoord, maar ook rond het beursgebouw is er veel te zien en te doen. Zo liggen de verschillende havens vol met traditionele schepen in allerlei formaten. Diverse schepen zijn ook open voor publiek waardoor een kijkje kan worden genomen in het leven aan boord. Daarnaast worden er houtwerkmethoden tentoongesteld en kunnen bezoekers deelnemen aan verschillende workshops over regelgeving, het vinden en behouden van klanten, het bouwen van een houten bootje of het slaan van touw. In het beursgebouw is er het Vakantieplein met volop inspiratie voor een reis aan boord van een schip. De beurs is alle drie de dagen van 10.00 tot 17.00 uur geopend. Het toegangsbewijs van 8 euro per persoon is gedurende de gehele beurs geldig. Ook kan het entreeticket van de beurs worden ingezet als toegangsbewijs voor het Reddingsvaartmuseum en het Marine museum, beide op loopafstand van de beurs.

De beurs wordt mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor EOC Scheepsverzekeringen. Een overzicht van de deelnemende schepen en bedrijven is te vinden op de beurssite.

Kijk voor meer informatie op www.traditioneleschepenbeurs.nl