Wereldprimeur Dufour 360 Grand Large tijdens boatshow in Parijs

302

De nieuwe Dufour 360 GL zal voor het eerst worden getoond tijdens de Salon Nautique in Parijs. Deze beurs is geopend van zaterdag 2 tot en met zondag 10 december in de Franse hoofdstad.

De Dufour 360 Grand Large is ontworpen met een efficiënte en ruimere romp, een nieuw ontwerp van het dak, optimalisatie van het roer, een nieuwe en functionelere cockpit en een prachtig nieuw interieurontwerp. De vanafprijs is 116.334 euro incl. BTW.

Meer informatie via www.dufour-zeiljachten.nl.


DELEN
Vorig artikelRijkswaterstaat zet in op zelfvarende schepen
Volgend artikelVerlaten Ostar zeiljacht spoelt aan op Ierse kust
Mijn naam is Valérie Sambrink Sanderink, een gedreven tekstschrijfster met een passie voor het water. In het voor- en najaar vindt u mij op diverse botenbeurzen, in de zomer voornamelijk op de Vinkeveense Plassen en Loosdrechtse Plassen. Maar ook het IJsselmeer, de Biesbosch en natuurlijk de ...Lees verder over mij