Derde opvarende fataal bootongeluk Zeeland na vijf dagen nog vermist

247
De politie is woensdag nog altijd op zoek naar de derde opvarende van een verongelukt vissersbootje bij Neeltje Jans (Zeeland). De 67-jarige man is sinds zaterdag vermist.

Agenten zoeken met hulp van de kustwacht in een gebied in de Noordzee waar eerder ook zoekacties plaatsvonden. Hierbij zou gebruik worden gemaakt van sonarapparatuur. Die bleek echter nodig bij een andere actie, meldt een woordvoerder van de politie aan NU.nl.

Lees er meer over op www.nu.nl

DELEN
Vorig artikelVan woning naar bediening Beatrixsluis
Volgend artikelHefdeur sluis Limmel bezweek als gevolg van overdruk
Mijn naam is Valérie Sambrink Sanderink, een gedreven tekstschrijfster met een passie voor het water. In het voor- en najaar vindt u mij op diverse botenbeurzen, in de zomer voornamelijk op de Vinkeveense Plassen en Loosdrechtse Plassen. Maar ook het IJsselmeer, de Biesbosch en natuurlijk de ...Lees verder over mij