HISWA 2018 actie van start: Koop tot en met 2 januari twee toegangskaarten voor de prijs van één

HISWA Amsterdam Baot Show

Iedereen die zich thuis voelt op het water, kijkt alweer uit naar de start van het watersportseizoen in het voorjaar. RAI Amsterdam is ook in 2018 de trotse gastheer van de voorpret. Hier vindt van 7 t/m 11 maart 2018 de HISWA Amsterdam Boat Show plaats. En… deze wordt compleet vernieuwd!

Uiteraard vind je er weer honderden boten en een compleet assortiment onderdelen & accessoires voor ieder type boot en watersporter, maar daarnaast zijn er deze editie een heleboel nieuwe elementen!

 • Haven featuring Strandzuid
  De entree van de HISWA verschuift naar de achterkant van het RAI complex, via de haven en het vernieuwde Strandzuid, waar je heerlijk kunt eten en drinken!
 • HISWA Mainstage
  Luister naar nieuwswaardige, inspiratievolle en bijzondere verhalen, gekoppeld aan verschillende thema’s. Voor ieder die wat wil leren of verrast wil worden! 
 • Koken aan boord
  Hoe maak je de meest heerlijke gerechten klaar aan boord met minimale ruimte en middelen?
 • Meet & Greet
  Verschillende meeting points waar je met medewatersporters en experts kunt praten over vier specifieke passies: gemotoriseerd varen, zeilen, onderhoud/doe-het-zelf en alles voor de beginnende watersporter. Schuif maar aan!
 • HISWA Hebbeding
  Bekijk de leukste snufjes en/of gadget die het varen nog leuker of gemakkelijker maken en een musthave zijn voor iedere watersporter.
 • Veiling
  Bied mee op de mooiste watersportproducten en pak je voordeel!
 • Funsports Xperience
  Vorig jaar geintroduceerd, maar aankomende editie al 2 maal zo groot! Probeer zelf verschillende boardsports, zoals suppen, kneeboarden en kitesurfen!

Kom genieten van 50.000m2 watersportplezier! Tot en met 14 januari bestel je op www.hiswarai.nl 2 toegangskaarten voor de prijs van 1 (€15,00). Kinderen t/m 16 jaar hebben gratis toegang.