Melior met twee Saga-boten op Boot Holland

1452
Saga 365

Ook Melior Yachts is aanwezig op Boot Holland 2018 dat gehouden wordt in de WTC Expo te Leeuwarden. Melior Yachts presenteert hier van 9 tot en met 14 februari twee nieuwe Saga boten: de modellen Saga 325 en een Saga 365.

Saga staat bekend om zijn Noorse kwaliteit en degelijkheid.

Melior is dealer van de Noorse merken Saga, Viknes en Skilso in de landen Nederland, België en Duitsland. Deze drie merken bieden Noorse kwaliteit polyester boten aan. Marcel Brakels van Melior Yacht licht toe: “Wist u dat de Noorse kroon op dit moment een uitgelezen mogelijkheid is om te investeren? Vanaf 2013 heeft de Noorse kroon een stijgende lijn ingezet en gaat momenteel sky high. Hierdoor kunnen wij u een interessante aanbieding doen voor een Noorse boot.”

Lees er meer over op www.melioryachts.com