Ziekte-uitbraak op cruiseschip maakt honderden slachtoffers

356
Dezay / Shutterstock.com

Wat een fantastische cruise moest worden is voor honderden toeristen uitgedraaid op een ware nachtmerrie. Twee weken geleden zette het cruiseschip Ovation of the Seas vanuit Singapore koers naar Sydney, maar intussen zijn liefst 200 gasten ziek. Het personeel doet er alles aan om de uitbraak in te dijken.

Foto: sfeerbeeld cruise

In totaal is 3 procent van de 5.800 opvarenden ziek. Het is nog niet duidelijk wat juist aan de basis ligt, maar de slachtoffers kampen met zware maag- en darmproblemen. En het aantal zieken neemt nog elke dag toe.

Lees het volledige artikel op www.hln.be

DELEN
Vorig artikelLaura Dekker geeft haar boot Guppy weg aan goed doel
Volgend artikelVan woning naar bediening Beatrixsluis
Mijn naam is Valérie Sambrink Sanderink, een gedreven tekstschrijfster met een passie voor het water. In het voor- en najaar vindt u mij op diverse botenbeurzen, in de zomer voornamelijk op de Vinkeveense Plassen en Loosdrechtse Plassen. Maar ook het IJsselmeer, de Biesbosch en natuurlijk de ...Lees verder over mij