Half afgebouwd superjacht te koop

1176
Angelo Giampiccolo / Shutterstock.com

Een half afgewerkt superjacht is te koop nadat het is geborgen van een bouwterrein in West Auckland. De boot was eigendom van de voormalige eigenaar van Sensation Yachts dat in 2009 failliet ging.

Foto: sfeerbeeld willekeurig jacht in aanbouw

Het gloednieuwe 49,5 meter lange superjacht, met een waarde van naar schatting 18 miljoen dollar, is nog niet helemaal gereed. Sterker nog: het jacht bestaat momenteel alleen uit een romp en een bovendek. Wanneer de bouw voltooid is, biedt het jacht plaats aan 12 gasten en 8 bemanningsleden.

Lees er meer over en bekijk de foto’s op www.stuff.co.nz

DELEN
Vorig artikelSchipper plet zijn Mercedes tegen brug in Oberhausen
Volgend artikelArk in Urk sloopte steiger en tien schepen
Mijn naam is Valérie Sambrink Sanderink, een gedreven tekstschrijfster met een passie voor het water. In het voor- en najaar vindt u mij op diverse botenbeurzen, in de zomer voornamelijk op de Vinkeveense Plassen en Loosdrechtse Plassen. Maar ook het IJsselmeer, de Biesbosch en natuurlijk de ...Lees verder over mij