Kraanwagen zakt door brug Amsterdam: scheepvaart gestremd

571
Watcharapol Amprasert / Shutterstock.com

Aan de De Ruijterkade in Amsterdam is maandagochtend een kraanwagen door het wegdek van een brug gezakt. Hoe dat precies kon gebeuren, is nog onduidelijk.

Volgens de eigenaar van de kraanwagen, het bedrijf Schot Infra, was de kraanwagen waarschijnlijk niet te zwaar voor de brug. De chauffeur is bij het ongeluk niet gewond geraakt. De scheepvaart is in beide richtingen gestremd.

Lees er meer over en bekijk de foto’s op www.nhnieuws.nl

DELEN
Vorig artikel“De Knuffelwand“ presenteert zich op Boot Holland
Volgend artikelSkûtsjes zoeken bemanning
Mijn naam is Valérie Sambrink Sanderink, een gedreven tekstschrijfster met een passie voor het water. In het voor- en najaar vindt u mij op diverse botenbeurzen, in de zomer voornamelijk op de Vinkeveense Plassen en Loosdrechtse Plassen. Maar ook het IJsselmeer, de Biesbosch en natuurlijk de ...Lees verder over mij