Le Belle Charters in Volendam zoekt Technisch allround medewerker

Gek op techniek, een passie voor boten of andersom? Niet bang voor een paar vieze handen? Dan is Le Belle Charters uit Volendam op zoek naar jou!

Le Belle Charters is een watersportbedrijf op de jachthaven Marina Volendam met een breed scala van activiteiten:
• Verhuur van Bavaria zeiljachten
• Organisatie van zeilevenementen
• CWO Zeilschool voor Jeugdzeilen en Kajuitzeilen
• Winterstalling voor zo’n 175 jachten
• Zomerstalling voor ribs, speedboten en catamarans
• Tuigen van boten in onze eigen tuigerij
• Zeilmakerij voor reparatiewerkzaamheden
• Dieselstation
• Service & onderhoud
• Beheer van de botenhelling

Het team van Le Belle Charters telt momenteel 4 vaste medewerkers. ‘s Zomers bestaat het werk uit het spic&span maken en houden van de verhuurvloot. Dit betekent schoonmaken, maar ook het uitvoeren van kleine reparaties en verhelpen van storingen. Verder geef je uitleg aan de huurders over de boten. Dit doet le Belle Charters in het Nederlands, Engels en als het even kan in het Duits.

Verder lost de nieuwe medewerker allerlei problemen op voor andere watersporters, zodat ze weer snel van hun mooie hobby kunnen genieten. Voor het uitvoeren van werkzaamheden aan masten beschikt Le Belle Charters over een eigen hoogwerker van 28-meter hoog. Het is dus noodzakelijk dat je GEEN last hebt van hoogtevrees!

In de winter verzorgt Le Belle Charters de winterstalling. Aangezien ze bijna uitsluitend met Roodberg bokken werken hebben ze ook een Roodberg botenkar. Deze botenkar is geschikt om schepen tot 20 ton te hellen. Voor haar klanten bouwt Le Belle Charters een  verscheidenheid aan apparatuur in, poetsen en polijsten ze de jachten en zetten ze de boten in de antifouling. Verder maakt Le Belle Charters op verzoek motoren winterklaar en zorgt ze ervoor dat zeilen en huiken gerepareerd worden.

Jij:
• Allround kennis en ervaring in de watersport
• In staat om zelfstandig of samen veilig en verantwoord werkzaamheden uit te voeren
• Actief en servicegericht
• Vaardig in kajuit- en motorboot varen
• Klantgericht bij het afl everen van onze verhuurjachten aan klanten
• Kennis van – vaardig in of bereid zijn kennis/vaardigheid op te doen van:
– hellen en opbokken van zeil- en motorjachten
– tuigen van zeiljachten
– repareren van zeilen
– inbouwen van diverse apparatuur
– onderhoud van dieselmotoren
• Bereid om geregeld de weekenden en avonden te werken
• Rijbewijs B is een pré

Le Belle Charters biedt:
Allereerst een collegiale en gedreven werkomgeving met veel ruimte voor training-on-the-job. De baan is afwisselend, uitdagend, maar soms ook zwaar en lastig. Afhankelijk van je kennis en ervaring biedt Le Belle Charters je een marktcomform salaris volgens de CAO van de HISWA.

Verder ontvang je 24 vakantiedagen, 8% vakantietoeslag en een goede pensioenopbouw (ook volgens de CAO).

Hadden we al vermeld dat geen dag bij Le Belle Charters hetzelfde is? En dat je door de diversiteit in onze werkzaamheden er voldoende doorontwikkel- en leermogelijkheden zijn zoals opleiding tot motortechnicus, zeilmaker of tuiger?

Ben je er klaar voor?
Stuur je uitgebreide cv en een korte motivatiebrief per email naar Richard Le Belle: info@lebellecharters.com

Meer informatie over het bedrijf is te vinden op www.lebellecharters.com

DELEN
Vorig artikelPrimeur op Boot Düsseldorf voor Apreamare Gozo
Volgend artikelHoe kies ik mijn expert pleziervaartuigen?
Mijn naam is Valérie Sambrink Sanderink, een gedreven tekstschrijfster met een passie voor het water. In het voor- en najaar vindt u mij op diverse botenbeurzen, in de zomer voornamelijk op de Vinkeveense Plassen en Loosdrechtse Plassen. Maar ook het IJsselmeer, de Biesbosch en natuurlijk de ...Lees verder over mij