Nederlandse zeilers zeilen beter in Miami met harde wind

362
World Cup Series Miami

Veranderende condities gooien het klassement flink om op dag 3 van de World Cup in Miami. Met zo’n 20 knopen wind hadden de 543 zeilers uit 50 verschillende landen een totaal andere wedstrijddag dan de voorgaande dagen. De meeste zeilers van Team Delta Lloyd weten wel raad met een beetje extra wind en dat is terug te zien in het klassement. Het 470-duo Afrodite Zegers en Anneloes van Veen klimt naar een tweede plek overall en ook Kiran Badloe weet zich bij de RS:X-mannen in de top drie vechten.

Afrodite Zegers & Anneloes van Veen hadden er na twee dagen licht weer geen bezwaar tegen om onder zwaardere omstandigheden in de boot te stappen. Het tweetal wist tijdens de races van dag drie dan ook uitstekend in te spelen op deze condities en finisht hun races als 6e, 1e en 2e. Mooie resultaten die de dames, na een relatief lastige start van hun World Cup, naar de tweede plek overall brengt.

Lees hier meer over op www.clubracer.nl