Primeur op Boot Düsseldorf voor Apreamare Gozo

759
Apreamare

De Apreamare Gozzo, het nieuwe jacht ontwikkeld door Cataldo Aprea, is het resultaat van een al ruim tien jaar durende samenwerking tussen Apreamare met ontwerper Brunello Acampora van Victory Design. Met zijn romp, aandrijving en technologische oplossingen is de Apreamare Gozzo een volledig nieuw jacht. De Apreamare Gozzo combineert een unieke maritieme stijl met innovatieve technologische oplossingen.

De romp staat centraal in het Gozzo ontwerp en straalt weer de elegantie uit van de ‘Gozzo
Sorrentino’ gecombineerd met de zeevarende eigenschappen, de diepe, slanke boeg en de
bijzondere vormen die verwerkt zijn in de belijning van het achterschip.

Naast fantastische zeewaardige eigenschappen en een zeer laag brandstofverbruik bij lage
snelheden beschikt het ook over de sportieve eigenschappen die tegenwoordig verwacht worden en is het uitermate comfortabel bij hoge snelheden. Dit jacht staat garant voor optimaal vaarplezier bij alle snelheden, pre-planeren en planeren. Het vaart soepel en harmonieus, biedt veelzijdige gebruiksmogelijkheden en ongeëvenaard comfort aan boord, maar is tegelijkertijd bijzonder zuinig qua brandstofverbruik.

De stijl van het dek is essentieel. Het dek is breed en voorzien van een laag, slank dekhuis van redelijk formaat, vanwaar het jacht van achterschip tot boeg te overzien is. Een windscherm verschijnt en verdwijnt als houvast voor de bimini, voor degenen die er de voorkeur aan geven om zonder de hardtop te varen. De Apreamare Gozzo is uitgevoerd in een moderne mediterrane stijl, gericht op het verblijf op zee, met brede gangboorden, een ruime cabine en comfortabele modulaire zitbanken en stoelen.

Opvallend is is het interieur met een grote badkamer en een handige, aparte inloopdouche. In de lichte, ruime cabine bevindt zich een kleine suite voor de eigenaar, waardoor de cruise – of dat nu een dagtripje is dan wel een langere tocht – een comfortabel en gerieflijk avontuur wordt. De kombuis, vlak naast de ingang, is inklapbaar, goed geoutilleerd en geventileerd. Door de aanwezigheid van een tweede cabine met tweepersoonsbed, is de Apreamare Gozzo eveneens geschikt om familie en vrienden te accommoderen.

Meer informatie is te verkrijgen via www.devaartyachting.nl