Sail Kampen editie 2018 wordt volgens organisatie vernieuwend en groter

515

Water, wind, schepen, attracties, veel muziek, theatrale historische parades en nautische demonstraties staan op de planning voor Sail Kampen 2018 dat op 30 maart start. Het bestuur van Sail Kampen is achter de schermen al maanden bezig met opstellen van een aantrekkelijk en volgens de organisatie vooral ook vernieuwend programma.

“Sail Kampen 2018 wordt groter dan alle voorgaande edities: een groots nautisch cultuurevenement met provinciale-, landelijke- en internationale allure”, aldus de organisatie. “De historische Hanzestad Kampen, met het mooiste waterfront van Nederland, vormt hiervoor het decor. Vele zeilschepen uit binnen- en buitenland komen naar Kampen en zijn te bezichtigen aan de kade. Bewonder ook de historische schepen uit de Hanze en VOC-tijd.”

Sail Kampen vindt plaats van 30 maart tot en met 2 april.

Lees er meer over op www.brugnieuws.nl en www.sailkampen.nl