Specialist in nautische gadgets zoekt versterking voor Commerciële Binnendienst

ARC Marine is al ruim 40 jaar een begrip in de Europese watersportmarkt. Deze groothandel heeft een zeer uitgebreide collectie teak accessoires en – meubilair voor (luxe) jachten. Daarnaast voert het diverse nautische lifestyle producten en een groot blisterconcept. 

Wat ARC Marine zoekt:
Een gedreven persoon met een commerciële HBO-opleiding die administratief zeer precies is en tenminste de Nederlandse, Duitse en Engelse taal goed spreekt en schrijft. Doordat ARC Marine met een klein team werkt, zoeken ze een vrouwelijke of mannelijke collega met een sociale instelling die flexibel is en zelfstandig kan werken.

Wat houdt het werk in?
Tot de hoofdtaken van een commerciële binnendienstmedewerker behoort het afhandelen van telefonische zaken, orderverwerking en facturatie. Daarnaast zal je je ook bezighouden met marketingwerkzaamheden. Denk daarbij aan het voorbereiden van beurzen, de website bijhouden, nieuwsbrieven maken en op beurzen en events staan.

Wat zijn jouw verantwoordelijkheden?
– Orderverwerking en facturatie
– Afhandeling telefonische zaken
– Bewaken van alle lopende in- en verkooporders

Deze functie vereist van jou:
– Minimaal afgeronde HBO opleiding
– Ruime ervaring met softwareapplicaties
– Nederlands, Engels en Duits in woord en geschrift
– Sociaal en flexibel
– Werkzaamheden op beurzen en events

ARC Marine biedt:
– Een goede salariëring en secundaire voorwaarden
– Doorgroeimogelijkheden

Wil jij werken in een hardwerkend team binnen een gezellig familiebedrijf? Reageer dan snel door jouw CV en motivatiebrief te sturen naar roel.bennink@arcmarine.eu.

Klikt het? Dan kun je hier per direct aan de slag!