240 optimistzeilers op Optispring Regatta

Optispring Regatta / Marina Port Zélande

Optimistzeilers opgelet! Op 7 en 8 april is het zover: dan wordt de Internationale Optispring Regatta in de Marina van Port Zélande gezeild. Optispring geeft traditiegetrouw de kick-off voor het evenementenseizoen in Marina Port Zélande met enthousiaste deelnemers vanuit de hele wereld.

De internationale Optispring Regatta is een initiatief van de Dinghy Optimist Class Belgium vzw (DOCB) in samenwerking met de Royal Yacht Club of Belgium vzw (RYCB). Het is de eerste van de drie kwalificatieregatta’s in het NED Optimist-circuit voor Europese en Wereldkampioenschappen. Deze Belgische regatta wordt in Nederland gezeild op het Grevelingenmeer en start als vanouds in Marina Port Zélande. Optimistzeilers uit alle klassen kunnen deelnemen.

Optispring Regatta / Marina Port Zélande

De registratie voor Optispring 2018 is geopend op www.optispring.be. Bij inschrijving vóór 25 maart zijn de deelnamekosten 65 euro, bij inschrijving vanaf 26 maart zijn de kosten 80 euro. Door de populariteit van het evenement kunnen er jaarlijks méér boten worden aangemeld. Aan deze 2018-editie kunnen maximaal 240 boten deelnemen.

Meer informatie is te vinden op www.optispring.be

 

Optispring Regatta / Marina Port Zélande
Optispring Regatta / Marina Port Zélande