Help BootAanBoot en maak kans op twee kaarten voor de HISWA RAI 2018

1526

Hierbij doen wij een oproep aan onze trouwe lezers. Wij zijn reuze benieuwd wat u van onze nieuwssite vindt en welke social media u gebruikt. Onze stagiair Bas Jansen stelde hiervoor een enquête op. Wij nodigen u uit deze in te vullen (invullen duurt maximaal 10 minuten).

Win kaarten voor de HISWA RAI 2018
Onder de deelnemers van de enquête geven wij 5 setjes van twee entreekaarten voor de HISWA Amsterdam Boat Show 2018 weg!

Zo doet u mee:
Door het invullen van de BootAanBoot enquête en op de laatste pagina uw e-mailadres in te vullen maakt u kans op deze toegangskaarten.

De BootAanBoot enquête vindt u op www.bootaanboot.nl/enquete

Het invullen van de enquête kan tot 21 februari 2018. Op 22 februari 2018 worden de vijf winnaars bekend gemaakt.

HISWA Amsterdam Boat Show 2018
Dit jaar is de beurs compleet vernieuwd. Natuurlijk kunnen watersporters nog steeds honderden boten bewonderen en onderdelen, accessoires en andere gadgets aanschaffenDaarnaast is het grogramma uitgebreid met: een echte veiling, een grotere Funsports Xperience en meer aandacht voor Lifestyle en Recreatie.

De HISWA RAI vindt plaats van woensdag 7 maart tot zondag 11 maart. Meer informatie vindt u op www.hiswarai.nl

DELEN
Vorig artikelRechter geeft toestemming voor hoger waterpeil in Lauwersmeergebied
Volgend artikel240 optimistzeilers op Optispring Regatta
Mijn naam is Bas Jansen, ik zit in het laatste jaar van mijn studie Marketing en Communicatie aan het Johan Cruyff College te Amsterdam. Voor mijn eindstage loop ik mee bij YachtFocus, hier zal ik voornamelijk bezig zijn met het assisteren van de marketing en communicatie afdeling, daarnaast zal ik als examen opdracht een marktonderzoek voor YachtFocus gaan uitvoeren. Op jonge leeftijd ging ik vaak mee zeilen met mijn opa, waarna mijn eerste eigen zeilbootje snel volgde. Na mijn 12e verjaardag heb ik mijn optimist ingeruild voor een rubberbootje. Gedurende deze periode is mijn passie voor motorboten toegenomen. In de zomer van 2017 heb ik mijn klein vaarbewijs 1 gehaald, hierna ben ik voor verschillende bedrijven boten gaan varen in de omgeving van de Kagerplassen en de grachten van Amsterdam.