KiteFEEL staat met een ‘Kite Sim’ op de HISWA

904

Ook dit jaar pakt de Hiswa weer groots uit in de Rai van Amsterdam. Boten, accessoires, onderdelen, proefvaarten, deskundig advies, de leukste workshops, spectaculaire clinics, scherpe aanbiedingen én een echte veiling. Dat is toch de perfecte start van jouw watersportseizoen? Zet het in je agenda: 7 t/m 11 maart 2018.

KiteFEEL bied je deze editie de kans om eens aan de Kite Sim te hangen. Dit is een uniek concept waarbij je op een zeer realistische manier met ons kunt leren kitesurfen. Op de Funsport Experience kun je naast het kiten ook Skimboarden, SUPpen, BMX, Skateboarden, Wakeboarden en diverse beachsporten.

KiteSim – Trailer – 2015 from nSize on Vimeo.

Lees meer hierover op www.kitefeel.nl

DELEN
Vorig artikelVACATURE: Oranje Marine zoekt per direct: een Marketing en Sales Manager
Volgend artikelVinger aan de pols bij verwijdering van woonboten uit Noorderhaven
Mijn naam is Eline van Ieperenburg. Als grafisch vormgever zet ik mij in voor YachtFocus, hieronder valt ook het werken aan BootAanBoot.nl. Jaren heb ik bij ‘Reddingsbrigade Vinkeveense plassen’ gezwommen, daar heb ik veel geleerd over binnen- en open wateren en dat komt goed van pas in de watersport. In de zomer ben ik vaak te vinden aan de kust om te surfen en zwemmen of op de plas om ontspannen te varen.