Schepen varen pal langs de voordeur in nieuwe Harderwijker wijk

1138
JFs Pic S. Thielemann / Shutterstock.com

Bewoners van het Robbenzand en de Waterstad Boulevard in de door water doorsneden nieuwbouwwijk in Harderwijk, keken wel even vreemd op toen de het grote schip Poolster plotseling voorlangs kwam varen. 

Foto: sfeerbeeld werkschip

De kraan op het werkschip verricht hier en daar graafwerk om de bodem van de nieuwe grachten van het Zuidereiland op voldoende diepte te brengen. Het water in de grachten staat rechtstreeks in verbinding met het randmeer Wolderwijd.

Bekijk de video op www.destentor.nl

DELEN
Vorig artikelWhite Whale Yachtbrokers Noord Nederland breidt uit
Volgend artikelBach Yachting International nieuwe dealer van G-Force Yachts
Mijn naam is Eline van Ieperenburg. Als grafisch vormgever zet ik mij in voor YachtFocus, hieronder valt ook het werken aan BootAanBoot.nl. Jaren heb ik bij ‘Reddingsbrigade Vinkeveense plassen’ gezwommen, daar heb ik veel geleerd over binnen- en open wateren en dat komt goed van pas in de watersport. In de zomer ben ik vaak te vinden aan de kust om te surfen en zwemmen of op de plas om ontspannen te varen.