Schip ramt sluisdeur van Holtenauer sluis

1319
Polizeidirektion Kiel

In het Duitse Kiel heeft rond middernacht een 150 meter lang schip een sluisdeur van de Holtenauer sluis aangevaren. Volgens de politie ligt waarschijnlijk een technisch defect ten grondslag aan de aanvaring. De waterpolitie onderzoekt de zaak.

Lees er meer over en bekijk de foto’s op www.transport-online.nl

DELEN
Vorig artikelVanquish wil met hulp investeerder verder groeien
Volgend artikelZeiljacht vaart tegen brug (video)
Mijn naam is Valérie Sambrink Sanderink, een gedreven tekstschrijfster met een passie voor het water. In het voor- en najaar vindt u mij op diverse botenbeurzen, in de zomer voornamelijk op de Vinkeveense Plassen en Loosdrechtse Plassen. Maar ook het IJsselmeer, de Biesbosch en natuurlijk de ...Lees verder over mij