Na succesvolle Boot Düsseldorf is De Boarnstream klaar voor het volgende evenement (video)

De Boarnstream

De Boarnstream uit het Friese Jirnsum start het jaar goed. Na een zeer succesvolle week op Boot Düsseldorf voor zowel het eigen merk De Boarnstream Motoryachs als Marex, waar de werf importeur van is, is de De Boarnstream klaar voor het volgende evenement: de Launch van de Elegance 1250 op de werf in Jirnsum (2 en 3 maart).

Foto’s: De Boarstream

De Boarnstream

De Boarncruiser 1250 Elegance wordt 2 en 3 maart 2018 geïntroduceerd op de werf in Friesland. Op zondag 4 maart is het ook mogelijk om de boot te bezichtigen, maar dan alleen op afspraak. Toegang tot het evenement is gratis. Wie wil proefvaren kan het best vooraf even een afspraak maken.

Boarncruiser Elegance 1250
Met de afmetingen 12.50 x 4.36 m is de grootst mogelijke ruimte gecreëerd die op een schip met deze lengte haalbaar is. De 1250 heeft zowel op salon- als lowerdeck luxe afgewerkte, royale ruimten voor comfortabel wonen en cruisen. Doordat de pui achterop kan dankzij 4 scharnierende elementen volledig open gezet kan worden, is het mogelijk om van het achterdek en salon één open geheel te maken.

De Boarnstream

Naast volume staat ook vaargedrag bij de Elegance 1250 hoog in het vaandel. De steilsteven boeg is gecombineerd met een rank én diep voorschip uitlopend in multiknik met een mooie volle tumblehome. Deze unieke vormgeving resulteert in een nog fijner (soepeler en rustiger) vaargedrag. Ook wordt er veel nadruk gelegd op extreme goede geluidsisolatie.

In combinatie met de Long Top kan de Elegance 1250 uitgevoerd worden met het nieuwe Canopeasy ® systeem. De ruime kuip kan compleet afgesloten worden met een tent die op een bijzondere en eenvoudige wijze gesloten en weer opgeborgen kan worden in de geïntegreerde pockets van de wing. Zonder gedoe met stangen, ritsen en drukkers.

Meer informatie op www.boarnstream.com