Vanquish wil met hulp investeerder verder groeien

682
Vanquish Yachts

Tom Steentjes van Vanquish Yachts uit Steenwijk is een partnership aangegaan met TransEquity Networks. Door de samenwerking met deze Nederlandse investeringsmaatschappij kan de werf grotere schepen gaan bouwen en de internationale markt beter bedienen.

Steentjes richtte zijn bedrijf in 2013 op en boekt veel succes met zijn snelle aluminium boten tussen vijf en 20 meter lengte. Vooral rond Ibiza is veel vraag naar zijn schepen. De presentatie op de Fort Lauderdale Boat Show afgelopen jaar genereerde een reeks orders uit de Verenigde Staten. Vanquish wil ook in Azië aan de weg timmeren.

Lees er meer over op www.jachtbouwactueel.nl

DELEN
Vorig artikelHarderwijk krijgt drijvend sanitair in Stadshaven
Volgend artikelSchip ramt sluisdeur van Holtenauer sluis
Mijn naam is Valérie Sambrink Sanderink, een gedreven tekstschrijfster met een passie voor het water. In het voor- en najaar vindt u mij op diverse botenbeurzen, in de zomer voornamelijk op de Vinkeveense Plassen en Loosdrechtse Plassen. Maar ook het IJsselmeer, de Biesbosch en natuurlijk de ...Lees verder over mij