Vijf gewonden na ontploffing plezierjacht voor de kust van Tenerife (video)

820
Jurgen Ziewe / Shutterstock.com

Vijf passagiers van een luxe plezierjacht hebben het water in moeten springen nadat de boot waarop ze zaten ontplofte. Het voorval deed zich voor bij de kust van de gemeente Adeje en de Puerto Colon, in het zuiden van het Canarische Eiland Tenerife. De nationaliteit van de gewonden is nog niet bekend gemaakt maar wel dat het om een man en vier vrouwen gaat. Zij werden uit het water gered en naar het ziekenhuis gebracht met o.a. brandwonden.

Door nog onduidelijke oorzaak vatte het plezierjacht vlam en moesten de aanwezigen, vier vrouwen en een man, de zee inspringen om aan de ontploffing te ontkomen. Het voorval deed zich deze zaterdag rond 11.40 uur voor bij de gemeente Adeje.

Lees het volledige bericht op www.spanjevandaag.com