Het Watersportverbond wil WK Zeilen 2022 naar Nederland halen

557
Grodfoto / Shutterstock.com

Het Watersportverbond gaat ervoor om het Wereldkampioenschap Zeilen in 2022 naar Nederland te halen. Hiervoor dient het Watersportverbond een bid in bij de internationale zeilbond World Sailing.

Het WK Zeilen wordt iedere vier jaar gehouden en is, na de Olympische spelen, het meest belangrijke zeilkampioenschap. Van 30 juli tot en met 12 augustus vindt dit jaar het WK plaats in het Deense Aarhus.

Leer meer hierover op www.watersportverbond.nl

DELEN
Vorig artikelBewapende beveiligers gaan Nederlandse schepen beschermen tegen piraten
Volgend artikelVeendam in de vaart: varen onder de vlag van de Holland-Amerika Lijn
Mijn naam is Eline van Ieperenburg. Als grafisch vormgever zet ik mij in voor YachtFocus, hieronder valt ook het werken aan BootAanBoot.nl. Jaren heb ik bij ‘Reddingsbrigade Vinkeveense plassen’ gezwommen, daar heb ik veel geleerd over binnen- en open wateren en dat komt goed van pas in de watersport. In de zomer ben ik vaak te vinden aan de kust om te surfen en zwemmen of op de plas om ontspannen te varen.