Watersportvereniging Doeshaven zoekt multifunctionele havenmeester

De havenmeester van Watersportvereniging Doeshaven in Leiderdorp gaat na ruim 40 jaar trouwe dienst met pensioen. Daarom is het bestuur van de vereniging op zoek naar een ‘minstens zo goede opvolger’.

Samen met de havenmeester heeft de vereniging afgelopen decennia veel bereikt. Op de website doeshaven.nl is te zien hoe groot (662 ligplaatsen) en mooi deze haven is, welke faciliteiten het team gerealiseerd heeft en hoe de leden samen met de professionals de haven runnen.

Interesse in de vacature?
Er wordt veel van je verwacht, want een havenmeester heeft een uitgebreid takenpakket. Zo ben je technisch sportief, heb je inzicht in organisatorische zaken, kun je met mensen omgaan en heb je ook overwicht. Je bent niet alleen vriendelijk, maar ook dienstbaar én servicegevoelig. De vereniging vindt het fijn als je het mensen ‘naar de zin’ kunt maken. Zowel dames als heren zijn welkom om te reageren. De nieuwe havenmeester dient in de dienstwoning op het haventerrein te gaan wonen.

Meer informatie over de vacature is te vinden op www.doeshaven.nl

Heb je vragen, bel dan met Peter van Arkel 06 117 609 69 of Leo Keijzer 06 205 99 874.

Je motivatie en c.v. kun je sturen aan:
Peter van Arkel
Watersportvereniging Doeshaven,
Boomgaardlaan 16, 2351 CR Leiderdorp

Of mailen naar administratie@doeshaven.nl