WIN: gratis toegangskaarten voor de 30e Belgian Boat Show

2024

De Belgian Boat Show bestaat dertig jaar en dat betekent: één groot feest. Watersporters worden uitgenodigd om dit pareljubileum van 10 tot en met 12 en van 16 tot en met 18 februari samen met de beursorganisatie en deelnemende bedrijven te vieren. BootAanBoot.nl mag voor deze gelegenheid 5 setjes van twee toegangspassen weggeven!

Zo maakt u kans:

1.      Like de Facebook-pagina van BootAanBoot.
2.      Laat een reactie achter bij het bericht op Facebook en tag de persoon die u mee wil nemen.
3.      WIN 2 kaarten! Meedoen kan tot en met zondag 4 februari. Op maandag 5 februari  maken we de winnaars bekend.

Heeft u geen Facebook? Mail dan naar redactie@bootaanboot.nl onder vermelding van ‘Winactie Belgian Boat Show 2018’ om alsnog kans te maken.

Belgian Boat Show 2018
Het programma van deze 30e editie is rijk gevuld. Zo is de geschiedenis van de show in een heuse expo te bekijken, kan er genoten worden van de Ocean Couture modeshows en maken bezoekers kans om een motorboot, aangeboden door Beekman Watersport, te winnen. Stap aan boord van een nooit eerder gezien aanbod aan motorboten, zeiljachten en catamarans. Of maak kennis met zeilen, windsurfen, kajakken of stand-up-paddling in het demobad.

Zoals altijd wordt de beurs gehouden in Flanders Expo Gent. De Belgian Boat Show is geopend van 10.00 tot 18.00 uur. Op vrijdag 16 februari is er een avondopening tot
22.00 uur.

Meer informatie over de beurs is te vinden op www.belgianboatshow.be