Regenboogklasse schepen komen in 2018 naar Marina Port Zélande

1852

Wie graag de Regenboogklasse in actie ziet, gaat dit jaar naar Marina Port Zélande. Op 28 en 29 april 2018 koersen de zeiljachten naar de populaire jachthaven aan de Grevelingen voor het beroemde klasse-evenement de Regenboog Challenge. Van 6 tot en met 9 september 2018 zijn zij wederom welkom, dan voor het NK Grevelingen. Voor beide evenementen vormt jachthaven Marina Port Zélande de uitvalsbasis.

De keuze voor Marina Port Zélande als basisstation voor de Regenboog Challenge was eenvoudig, aldus organisator Max Blom Sr. van Magic Marine en mede-organisator Peter de Regt, havenmanager van Marina Port Zélande. De haven heeft alle gewenste faciliteiten zoals een kraan, trailerhelling, goede horeca, ligplaatsen voor de moederschepen en een ruimte om een sfeervol klassenfeest te organiseren. Daarbij worden de activiteiten ‘aan land’ professioneel geregeld door het haventeam. Zowel op het water als op de wal belooft het weer een kleurrijk weekeinde te worden.

Meer informatie is te vinden op www.mpz.nl