Win je eerste boot bij Kempers Watersport

773

Je kunt niet vroeg genoeg beginnen met watersport, zo luidt het motto van Kempers Watersport. Watersport is namelijk misschien wel de meest sociale, actieve en gezellige bezigheid in de natuur. Juist daarom geeft het watersportbedrijf uit Aalsmeer jongeren tot 15 jaar de kans om een eigen boot te winnen.

Tijdens de HISWA RAI Amsterdam 2018 wordt een Mercury 250 Airdeck verloot. De boot is compleet vaarklaar en uitgerust met een Mercury F5 4-takt buitenboordmotor. Een Vanclaes strandtrolly maakt het compleet. Hiermee biedt Kempers Watersport een heerlijke startersset voor plezier met vrienden of vriendinnen op het water en naar eigen zeggen ook zeker een fantastisch alternatief voor ‘de hele dag naar een beeldscherm turen’.

U doet eenvoudig mee door hier te klikken en het formulier in te vullen. Heeft u meerdere kinderen? Dan maakt u ook meer kans, want u mag ze allemaal individueel opgeven.

Kiki Kempers, de jongste watersportliefhebster binnen de familie, zal op zondag 11 maart om 17.00 uur via Facebook live de winnaar bekend maken. De jonge winnaar of winnares kan haar nieuwe boot in het Paasweekend ophalen.

Formulier deelname loterij Mercury Airdeck 250 compleet 
Werkt deze link niet op uw computer? Mail dan naar sales@kemperswatersport.nl.
Noem daarbij: uw naam, de naam van uw zoon of dochter, geboortedatum, adres, woonplaats en telefoonnummer.