Burgemeester stuntelt bij doop schip (video)

Gemeente Rheden

Dat het dopen van een schip best lastig kan zijn, heeft burgemeester Carol van Eert van Rheden maandag aan den lijve ondervonden. Hij gooide vijf keer mis.

Scouting Dieren heeft begin dit jaar een nieuw schip aangeschaft en op tweede paasdag werd dat feestelijk gevierd. De burgemeester hoefde alleen maar een fles champagne – die vastzat aan een touw – tegen de boeg te gooien, maar dat bleek makkelijker gezegd dan gedaan.  ‘Het leek een eenvoudige opgave’, zei hij grappend.

Lees er meer over op www.omroepgelderland.nl

Video: Gemeente Rheden – Facebook

DELEN
Vorig artikelDuo bouwt in vijfenhalf jaar tijd zelf een enorme catamaran
Volgend artikelZeilboot op drift
Mijn naam is Valérie Sambrink Sanderink, een gedreven tekstschrijfster met een passie voor het water. In het voor- en najaar vindt u mij op diverse botenbeurzen, in de zomer voornamelijk op de Vinkeveense Plassen en Loosdrechtse Plassen. Maar ook het IJsselmeer, de Biesbosch en natuurlijk de ...Lees verder over mij