Gratis leesvoer: eerste editie van Blokhutboot Magazine

1162

Heb je plannen om te varen in Brabant? Dan is het splinternieuwe Blokhutboot Magazine verplichte kost! Dit magazine gaat niet alleen over boten, maar vooral over de fantastische beleving van het varen in het rivierengebied Heerewaarden tot en met Heusden én in de Brabantse Biesbosch. Boordevol handige tips!

Blokhutboot: vaarbewijsvrij varen
Het magazine is een initiatief van de verhuurorganisatie Blokhutboot.nl. Zoals de naam al aangeeft verhuurt deze organisatie boten met daarop een blokhut. Zo’n blokhutboot is geschikt voor jong en oud en iedereen van 18 jaar of ouder mag de boot besturen, ook zonder vaarbewijs. Aanmeren kan vrijwel overal; midden in de natuur of juist in dat leuke standshaventje. De bijzondere boten kunnen op verschillende locaties worden gehuurd: rivierengebied Heerewaarden-Heusden, de Brabantse Biesbosch en sinds kort ook aan de rivier De Linge.

De beste tips voor varen in Brabant
Om de huurder op gang te helpen brengt Blokhutboot.nl nu ook een magazine uit. Niet alleen de blokbutboten worden uitgelicht, maar ook de jachthavens, supermarkten, restaurants, winkels en vaargebieden. Compleet met kaarten, legenda’s en handige vaartips. Wat zijn de mooiste plekjes in recreatiegebied de Linthse Ham? Waar kom je de parmantige Dodaarsvogels tegen? Waar kun je perfect bevers spotten? Wat is er te doen in het Alemse Gat? En wat zijn de geheime plekjes van Heusden Vesting?

Benieuwd? Lees het magazine gratis op www.blokhutboot.nl/magazine