Op zoek naar een droombaan? Word duikbootpiloot!

U-Boat Worx

Een bijzonder bedrijf uit Breda zoekt mensen voor een bijzonder beroep: duikbootpiloot. Fabrikant U-Boat Worx maakt duikboten voor onder meer de allerrijksten. Waarom zelf varen, als je een privépiloot mee kan nemen? Daarom zoekt U-Boat Worx vier nieuwe duikbootpiloten.

In 2005 begon Bert Houtman met zijn bedrijf in duikboten. Hij was net daarvoor uit zijn softwarebedrijf Exact gestapt en had dus voldoende tijd en geld om in dit avontuur te duiken. Anno 2018 heeft U-Boat Worx zo’n 25 duikboten verkocht.

Nu zoekt U-Boat Worx vier nieuwe duikbootpiloten. Na een opleiding van zo’n drie maanden treed je in dienst bij de fabrikant. Je duikt in de boten van één of meerdere klanten en fungeert dan als privépiloot. Dat gebeurt over de hele wereld.

Kandidaten met ervaring in de maritieme of offshore sector hebben een streepje vóór. Hoeveel de nieuwe duikbootpiloten gaan verdienen wil Hasselman niet zeggen.

Lees er meer over op www.rtlnieuws.nl of bekijk de vacature op cdn.uboatworx.com