Staande Mastroute voor watersport gestremd in mei

199
Andre Muller / Shutterstock.com

De Staande mastroute tussen Noord- en Zuid-Nederland is gestremd bij Gouda van 3 tot en met 14 mei. Voor de watersport is dit bijzonder onhandig omdat dit juist in de meivakantie gebeurt. Tijdens de stremming is de maximale doorvaarthoogte zeven meter.

De stremming wordt veroorzaakt door groot onderhoud aan de spoorbrug bij de zuidzijde van Gouda.

Lees het volledige bericht op www.watersportalmanak.nl

DELEN
Vorig artikelGewonde bij brand op plezierjacht in Alphen
Volgend artikelGrousters willen geen vaarweg door De Burd
Mijn naam is Valérie Sambrink Sanderink, een gedreven tekstschrijfster met een passie voor het water. In het voor- en najaar vindt u mij op diverse botenbeurzen, in de zomer voornamelijk op de Vinkeveense Plassen en Loosdrechtse Plassen. Maar ook het IJsselmeer, de Biesbosch en natuurlijk de ...Lees verder over mij