Dode gevonden op bootje in Amsterdam

256
Luca Luceri / Shutterstock.com

In een bootje in ’t Singel in Amsterdam is vanmiddag het lichaam van een overleden man gevonden. De politie kan nog niet zeggen of het slachtoffer een natuurlijke dood is gestorven dan wel door een misdrijf om het leven is gekomen.

Het lichaam werd rond 12.30 uur opgemerkt door een voorbijganger.

Lees meer hierover op www.nhnieuws.nl

DELEN
Vorig artikelVerdachte diefstal buitenboordmotoren in Enkhuizen opgepakt
Volgend artikelPrins van Oranje – Sloepenshow 2e Pinksterdag
Mijn naam is Eline van Ieperenburg. Als grafisch vormgever zet ik mij in voor YachtFocus, hieronder valt ook het werken aan BootAanBoot.nl. Jaren heb ik bij ‘Reddingsbrigade Vinkeveense plassen’ gezwommen, daar heb ik veel geleerd over binnen- en open wateren en dat komt goed van pas in de watersport. In de zomer ben ik vaak te vinden aan de kust om te surfen en zwemmen of op de plas om ontspannen te varen.