Moederdagtip: laat haar een dagje meevaren in een vliegende haaienboot (video)

610
Skyshark

Volgende week is het Moederdag! Voor alle ‘daredevil’ moeders die de bekende films Jaws, Sharknado, Open Water én Shark Night inmiddels wel vaak genoeg gekeken hebben, is het misschien wel tijd om zelf eens als een haaien-torpedo door het water te schieten. Dat kan met de Seabreacher X.

In de buik van het meest gevreesde zeemonster
De Seabreacher is een boot, een jetski én een onderzeeër in één. Daarbij kan deze haaienboot ook nog een paar mooie kunstjes (lees: bizarre capriolen) uitvoeren. Met een vermogen van 260 pk en een topsnelheid van 80 km/uur stuiter je over het water. Ook leuk: duik onder de waterspiegel en schiet even later in volle vaart met een enorme sprong de lucht in. Zelfs een heuze flik-flak moet kunnen. Om het nog iets realistischer te maken wordt de staartarticulatie van haaien nagebootst.

Skyshark

Is je moeder geen enorme fan van haaien? Dan is er ook nog een iets minder angstaanjagende dolfijn- en walvisversie.

Meer informatie is te vinden op www.seabreacher.com. Er worden in Nederland ook Skyshark Experience dagen aangeboden door www.skyshark.nl

DELEN
Vorig artikelSchippers zien niets in vaarverbod bij dichte mist
Volgend artikelBrugwachtershuisje wordt kapsalon
Mijn naam is Valérie Sambrink Sanderink, een gedreven tekstschrijfster met een passie voor het water. In het voor- en najaar vindt u mij op diverse botenbeurzen, in de zomer voornamelijk op de Vinkeveense Plassen en Loosdrechtse Plassen. Maar ook het IJsselmeer, de Biesbosch en natuurlijk de ...Lees verder over mij