Nieuwe Sloepenkaarten uitgebreid met sluistijden

De bekende Sloepenkaarten voor aan boord hebben een grote update en upgrade ondergaan en zijn dit jaar aangevuld met sluistijden. Een wens van vele sloepvaarders is hiermee in vervulling gegaan.

In de nieuwe serie Sloepenkaarten zijn daarnaast vrijwel alle heerlijke aanlegadresjes om te slapen, eten en drinken opgenomen. En als parel op de Sloepenkaart Amsterdam: Sweets Hotel. Eén hotel bestaande uit 28 brugwachtershuisjes! Slapen in een brugwachtershuisje in het centrum van Amsterdam, wie droomt daar niet van?

Daemes & Heeren behoort tot de grootste sloepenplatformen in Nederland. Elk jaar geven zij de Sloepenkaarten uit. Dit zijn zesentwintig gekoppelde vaarkaarten door heel Nederland onderverdeeld in vijf vaargebieden.

Sloepenboekje 2018
Naast de Sloepenkaarten is er ook een nieuwe uitgave van het Sloepenboekje. Hierin is te lezen hoe een stalen, aluminium, polyester of houten sloep wordt gebouwd. Wie een sloep wil kopen, speurt door het overzicht van alle sloepen en tenders. En ook de horeca waar je beslist even aan moet leggen, staan erin beschreven.

Voor meer informatie en bestellingen: www.daemesenheeren.nl

DELEN
Vorig artikelEerste sloepen HT-Race gefinisht op Terschelling
Volgend artikelSpeciale editie van Turfrace Smallingerland
Mijn naam is Valérie Sambrink Sanderink, een gedreven tekstschrijfster met een passie voor het water. In het voor- en najaar vindt u mij op diverse botenbeurzen, in de zomer voornamelijk op de Vinkeveense Plassen en Loosdrechtse Plassen. Maar ook het IJsselmeer, de Biesbosch en natuurlijk de ...Lees verder over mij