Persoon verdronken in kanaal in Weert

180
Studio 1a Photography / Shutterstock.com

In Weert is dinsdagochtend een persoon in het water van de Zuid-Willemsvaart terecht gekomen en verdronken.

Het incident gebeurde even na tien uur aan ter hoogte van Sluis 16, bij restaurant De Sluis aan de Industriekade. Er kwam nog een traumahelikopter ter plaatse voor de hulpverlening, maar dat mocht niet meer baten.
Lees meer hierover op www.limburger.nl
DELEN
Vorig artikelWeer motorendieven actief in West-Friesland
Volgend artikelSloepenmarkt in Grou viert Lente Event met sloepen, tenders, motorjachten én een nieuwe naam
Mijn naam is Eline van Ieperenburg. Als grafisch vormgever zet ik mij in voor YachtFocus, hieronder valt ook het werken aan BootAanBoot.nl. Jaren heb ik bij ‘Reddingsbrigade Vinkeveense plassen’ gezwommen, daar heb ik veel geleerd over binnen- en open wateren en dat komt goed van pas in de watersport. In de zomer ben ik vaak te vinden aan de kust om te surfen en zwemmen of op de plas om ontspannen te varen.