Sloepenmarkt in Grou viert Lente Event met sloepen, tenders, motorjachten én een nieuwe naam

473

Op zaterdag 26 en zondag 27 mei viert Sloepenmarkt in Grou het jaarlijks terugkerende Lente Event. Het Open Huis is bedoeld om op laagdrempelige wijze het watersportgevoel te ervaren. Het is de vierde keer dat het evenement wordt gehouden met dit keer – als kers op de taart – de aankondiging van de nieuwe naam: Bmarine.

Sloepen en Motorboten
De showroom is helemaal up-to-date gemaakt voor het aangebroken seizoen. Naast het gevarieerde aanbod van traditionele open- en cabinsloepen liggen er ook diverse luxe motorboten tussen de 6 en 11 meter. Bezoekers van het evenement worden uitgenodigd om aan boord te stappen en te ontdekken wat de verschillende boten met hen doen. Bent u zoek naar comfort of juist meer luxe aan boord? In het uiteenlopende aanbod van Sloepenmarkt kan het allemaal getest worden. Daarbij is het volledige verkoopteam aanwezig om bij te praten over de huidige ontwikkelingen op het gebied van sloepen en motorboten.

Bmarine
Dit jaar is het Lente Event extra bijzonder: tijdens dit evenement zal Sloepenmarkt officieel haar nieuwe naam ‘Bmarine’ inluiden. Deze nieuwe naam draagt bij aan de plannen van Sloepenmarkt om zich naast de verkoop van sloepen en tenders ook meer op motorjachten en de beleving van de watersport te richten. Tijdens het Lente Event is er een ‘Bmarine huiskamer’ ingericht om samen met de bezoekers te praten over deze bijzondere stap in de bedrijfsvoering.

Net als voorgaande jaren wordt het evenement weer feestelijk aangekleed met vers bereide lekkernijen van de BBQ, wijn, frisdrank, muziek en ambachtelijk ijs van PUUR. Ook aan de kinderen is gedacht met limonade, onbeperkt ijsjes en een springkussen.

Meer informatie is te vinden op www.sloepenmarkt.nl

DELEN
Vorig artikelPersoon verdronken in kanaal in Weert
Volgend artikelVijf jaar geëist voor in brand steken eigen jachthaven
Mijn naam is Valérie Sambrink Sanderink, een gedreven tekstschrijfster met een passie voor het water. In het voor- en najaar vindt u mij op diverse botenbeurzen, in de zomer voornamelijk op de Vinkeveense Plassen en Loosdrechtse Plassen. Maar ook het IJsselmeer, de Biesbosch en natuurlijk de ...Lees verder over mij