Schipper gewond door val in ruim van schip in Raamsdonksveer, naar ziekenhuis vervoerd

132
Andrey_Popov / Shutterstock.com

Bij een scheepswerf aan de Reenweg in Raamsdonksveer is dinsdag even voor 18.00 uur een schipper in het ruim van zijn schip gevallen.

De man, eigenaar van het schip, was werkzaamheden aan het uitvoeren in het ruim van zijn schip toen de ladder waar hij op stond onderuit schoof. De eigenaar van de scheepswerf benadrukt dat het geen werknemers van zijn bedrijf waren.

Lees meer hierover op www.bndestem.nl

DELEN
Vorig artikelIs uw boot goed beveiligd? Tips om bootdiefstal te voorkomen
Volgend artikelRotondes moeten files bij sluizen tegengaan
Mijn naam is Eline van Ieperenburg. Als grafisch vormgever zet ik mij in voor YachtFocus, hieronder valt ook het werken aan BootAanBoot.nl. Jaren heb ik bij ‘Reddingsbrigade Vinkeveense plassen’ gezwommen, daar heb ik veel geleerd over binnen- en open wateren en dat komt goed van pas in de watersport. In de zomer ben ik vaak te vinden aan de kust om te surfen en zwemmen of op de plas om ontspannen te varen.