Heech by de Mar groots op Boot Düsseldorf 2018

49
Van 20 tot 28 januari is Heech by de Mar uit het Friese Heeg opvallend aanwezig op de grootste watersportbeurs van Europa. De 9.10 meter lange Motoraak met de naam Lepelaar zal hier op stand E21 in hal 14 getoond worden.

HISWA 2018 actie van start: Koop tot en met 2 januari...

207
Iedereen die zich thuis voelt op het water, kijkt alweer uit naar de start van het watersportseizoen in het voorjaar. RAI Amsterdam is ook in 2018 de trotse gastheer van de voorpret. Hier vindt van 7 t/m 11 maart 2018 de HISWA Amsterdam Boat Show plaats.

Vacature: YachtFocus zoekt HBO-Starter Marketing & Sales (m/v)

354
Voor een goede carrière-start in marketing en sales zijn 3 keuzes belangrijk:Business met toekomst. Fijn team en een uitdagende werkomgeving met groeikansen. Leuke...

Marina Port Zélande gaat ‘knallend’ 2018 in

1039
‘Nieuw’ is hèt sleutelwoord voor Marina Port Zélande in 2018. Onder het motto ‘Méér dan aanmeren’ verrast de moderne jachthaven haar ligplaatshouders en bezoekers met opvallend veel noviteiten. Goed of slecht weer? Op deze jachthaven met blauwe vlag is voor jong en oud altijd wat te beleven.

Nieuwe aanwinst voor de verhuurvloot van Aquanaut

213
Aquanaut krijgt voor het eerst een Aquanaut Open Kuip in de verhuurvloot. De boot is uit Engeland aangekomen en wordt vanaf het komende jaar verhuurd.

Meest gelezen afgelopen week