Een greep uit het aanbod van White Whale Yachtbrokers

img

Tinnemans Kruiser 10.50 AK

Tinnemans Kruiser 10.50 AK Motorisatie: 1x Henschel diesel, 84 PK.

Aanbieder: White Whale Yachtbrokers
complete aanbod

White Whale Yachtbrokers


White Whale Yachtbrokers

adres:

Lantaarndijk 8
4797 SP  Willemstad
Nederland
www.wwy.nl

klik hier voor telefoonnummer
zie 292 boten van White Whale Yachtbrokers

contact

versturen

White Whale Yachtbrokers

Met 5 zelfstandigen kantoren in Nederland en 4 buiten Nederland, bieden wij u de zekerheid van zowel lokale kennis als een internationaal netwerk. Zowel voor aankoop als verkoop van uw schip biedt White Whale Yachtbrokers de meest complete en flexibele dienstverlening die u kunt krijgen. 
 
U kunt van ons verwachten dat wij objectief advies geven, werken met duidelijke overeenkomsten en een aparte klantenrekening hebben voor betalingen. Verder begeleiden en/of verzorgen wij taxaties en keuringen, kunnen we u helpen met een eventuele financiering en nog veel meer. Hiervoor rekenen wij een eerlijke vergoeding die mogelijk wordt gemaakt door onze efficiënte aanpak en enorm percentage aan succesvolle verkopen. Hiervan profiteren zowel de koper als de verkoper. 
 
Loopt u met plannen uw schip te verkopen, of vindt u niet wat u zoekt in ons aanbod? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. White Whale Yachtbrokers bestaat uit een hoofdkantoor inclusief fraaie verkoophaven in Willemstad (NB) en 5 zelfstandige makelaardijen in Enkhuizen, Sneek, Limburg, Vinkeveen en Den Bosch. Hiermee kunnen we vrijwel geheel Nederland bedienen. Ook als uw schip in het buitenland biedt, kunnen wij het verkoop traject geheel verzorgen.
 

locatie White Whale Yachtbrokers

Route plannen