Lekker Boats lanceert nieuw stijlicoon: Damsko 1000

231
Lekker Boats maakte de afgelopen jaren internationaal volop furore met de Damsko 750, de luxe gezelligheidsloep met de power van een speedboat. 

Is uw boot goed beveiligd? Tips om bootdiefstal te voorkomen

Een boot of buitenboordmotor is een gemakkelijk doelwit voor diefstal. Dat blijkt niet alleen uit de nieuwsberichten, maar ook uit de cijfers: jaarlijks worden volgens Stichting VBV ruim 1200 boten en 2100 buitenboordmotoren (!) ontvreemd.

Blokhutboot redt zinkende speedboot

1494
Een blokhutboot biedt niet alleen ultieme ontspanning op het water, maar kan ook goed van pas komen wanneer een gezonken speedboot hulp nodig heeft, zo bleek afgelopen weekend.

WINACTIE: Win de Sloepenbox 2018!

1179
Hij is er: de Sloepenbox 2018. Onmisbaar in elke sloep of tender! BootAanBoot mag twee Sloepenboxen (ter waarde van 17.50 euro per stuk) weggeven!

Nieuwe Sloepenkaarten uitgebreid met sluistijden

1797
De bekende Sloepenkaarten voor aan boord hebben een grote update en upgrade ondergaan en zijn dit jaar aangevuld met sluistijden. Een wens van vele sloepvaarders is hiermee in vervulling gegaan.

ariadne marine® zet Fleur de Lys auto te koop

1830
Hans Stam, eigenaar van ariadne marine®, zet het pronkstuk nu te koop.

Dolman Yachting exclusief agent voor Vri-Jon DSA Yachts

2035
De Nederlandse jachtwerf Vri-Jon DSA Yachts uit Ossenzijl (Overijssel) heeft Dolman Yachting B.V. benoemd tot exclusieve agent voor de Benelux en Duitsland. Dolman Yachting is gevestigd in Zeewolde (Flevoland) en heeft ruim 30 jaar...

Vink Jachtservice houdt Open Huis op 14 en 15 april

Ook dit jaar organiseert Vink Jachtservice een Open Huis. De jachtmakelaardij staat bekend als dé Super Van Craft Specialist, maar heeft ook andere occasions in haar aanbod. Diverse fraaie schepen zijn gedurende dit weekend op één locatie te bezichtigen.

Regenboogklasse schepen komen in 2018 naar Marina Port Zélande

Wie graag de Regenboogklasse in actie ziet, gaat dit jaar naar Marina Port Zélande. Op 28 en 29 april 2018 koersen de zeiljachten naar de populaire jachthaven aan de Grevelingen voor het beroemde klasse-evenement de Regenboog Challenge.

240 optimistzeilers op Optispring Regatta

2014
Optimistzeilers opgelet! Op 7 en 8 april is het zover: dan wordt de Internationale Optispring Regatta in de Marina van Port Zélande gezeild.

Help BootAanBoot en maak kans op twee kaarten voor de HISWA RAI 2018

1572
Hierbij doen wij een oproep aan onze trouwe lezers. Wij zijn reuze benieuwd wat u van onze nieuwssite vindt en welke social media u gebruikt.

WIN: gratis toegangskaarten voor de 30e Belgian Boat Show

2053
BootAanBoot.nl mag voor deze gelegenheid 5 setjes van twee toegangspassen weggeven!

HISWA 2018 actie van start: Koop tot en met 2 januari twee toegangskaarten voor...

Iedereen die zich thuis voelt op het water, kijkt alweer uit naar de start van het watersportseizoen in het voorjaar. RAI Amsterdam is ook in 2018 de trotse gastheer van de voorpret. Hier vindt van 7 t/m 11 maart 2018 de HISWA Amsterdam Boat Show plaats.

Marina Port Zélande gaat ‘knallend’ 2018 in

‘Nieuw’ is hèt sleutelwoord voor Marina Port Zélande in 2018. Onder het motto ‘Méér dan aanmeren’ verrast de moderne jachthaven haar ligplaatshouders en bezoekers met opvallend veel noviteiten. Goed of slecht weer? Op deze jachthaven met blauwe vlag is voor jong en oud altijd wat te beleven.

ANWB Waterkampioen zoekt trotse booteigenaren voor nieuwe rubriek ‘Mijn eerste boot’

3757
Een boot kopen is spannend. Dat geldt zeker voor je eerste zeil- of motorboot. Heb jij recent je eerste schuitje gekocht? Dan is ANWB Waterkampioen benieuwd naar jouw verhaal!

Winactie: win 2 toegangskaarten voor Boot & Fun Berlin 2017

Van donderdag 23 tot en met zondag 26 november 2017 kunnen alle typen watersporters zich hier, in de Duitse hoofdstad, voorbereiden op het nieuwe watersportjaar.

Gratis trailerhelling in Vlissingen definitief gesloten

1031
De gratis bruikbare, openbare trailerhelling in de Tweede Binnenhaven in Vlissingen is definitief buiten gebruik gesteld.

Nautal publiceert onderzoek naar het huur- en vaargedrag van de Nederlander

1731
Eén van de meest populaire vormen van reizen en voor het ontdekken van nieuwe landen en culturen, is het huren van een boot. Dat geldt zeker ook voor Nederlanders. Het verhuurplatform Nautal deed onderzoek naar het huur- en vaargedrag van Nederlanders in het binnen- en buitenland.

Casco gloednieuwe Grand Voyager 62 afgeleverd

1876
Afgelopen maandag heeft Euroship Services uit Heerewaarden het casco van de Grand Voyager 62 afgeleverd aan De Alm Jachtbouw in Werkendam. Het 'luxe jacht in wording' werd door een sleepboot over de Waal naar de jachtwerf gebracht.

Watersportnieuwssite BootAanBoot.nl is vernieuwd

7501
BootAanBoot.nl, dé nieuwssite voor en door watersporters, is vernieuwd. Er is veel energie gestoken in een nieuw, modern design en een hogere mate van gebruiksvriendelijkheid. Ook heeft het belangrijkste nieuws nu een prominentere plek op de homepage gekregen.

Brancheorganisaties van schade-experts: wat doen zij eigenlijk?

1312
In de pleziervaart zijn meerdere brancheorganisaties actief die de kwaliteit van de schade-expert waarborgen. CED legt u uit hoe zij dit doen.

The Dutch yachting industry in the spotlight: Bootcentrum Geertsma

1361
Bootcentrum Geertsma has been building BEGE cruisers for more than 50 years. Steel cruisers in lengths between 8 and 15 metres are designed and built entirely according to customers’ wishes in the company’s facilities in the town of Grou in the northern Netherlands. The possibilities are endless and no two BEGE are the same. In other words, Bootcentrum Geertsma is a small yard with a big passion.

The Dutch yachting industry in the spotlight: Breehorn

1833
Breehorns are timeless beauties; yachts that are created for action and long seasons. Typical features include their hull shape, spacious working deck and sheltered cockpit. They are elegant, yet sturdy, built for and by sailyacht enthusiasts. Breehorn builds every yacht in close collaboration with the client and in accordance with their wishes. The yard constructs virtually the entire yacht in-house to ensure an optimal process and material quality.

WINACTIE: Win 2 toegangskaarten voor de HISWA te water 2017 (gesloten)

1220
Wilt u een boot kopen en/of u oriënteren op de nieuwste modellen? Bezoek dan de jaarlijkse HISWA te water. BootAanBoot.nl mag 5 setjes van 2 toegangskaarten weggeven voor deze botenbeurs.

Deze gigant brengt vandaag een bezoek aan de Rotterdamse haven

Rotterdam krijgt vandaag bezoek van containerreus Maersk Madrid (20.568 TEU). Het is de tweede van drie recordschepen die in een maand tijd langskomen in de Rotterdamse haven.

Meest gelezen afgelopen week