240 optimistzeilers op Optispring Regatta

997
Optimistzeilers opgelet! Op 7 en 8 april is het zover: dan wordt de Internationale Optispring Regatta in de Marina van Port Zélande gezeild.

Help BootAanBoot en maak kans op twee kaarten voor de HISWA RAI 2018

758
Hierbij doen wij een oproep aan onze trouwe lezers. Wij zijn reuze benieuwd wat u van onze nieuwssite vindt en welke social media u gebruikt.

WIN: gratis toegangskaarten voor de 30e Belgian Boat Show

1163
BootAanBoot.nl mag voor deze gelegenheid 5 setjes van twee toegangspassen weggeven!

HISWA 2018 actie van start: Koop tot en met 2 januari twee toegangskaarten voor...

Iedereen die zich thuis voelt op het water, kijkt alweer uit naar de start van het watersportseizoen in het voorjaar. RAI Amsterdam is ook in 2018 de trotse gastheer van de voorpret. Hier vindt van 7 t/m 11 maart 2018 de HISWA Amsterdam Boat Show plaats.

Marina Port Zélande gaat ‘knallend’ 2018 in

‘Nieuw’ is hèt sleutelwoord voor Marina Port Zélande in 2018. Onder het motto ‘Méér dan aanmeren’ verrast de moderne jachthaven haar ligplaatshouders en bezoekers met opvallend veel noviteiten. Goed of slecht weer? Op deze jachthaven met blauwe vlag is voor jong en oud altijd wat te beleven.

ANWB Waterkampioen zoekt trotse booteigenaren voor nieuwe rubriek ‘Mijn eerste boot’

3396
Een boot kopen is spannend. Dat geldt zeker voor je eerste zeil- of motorboot. Heb jij recent je eerste schuitje gekocht? Dan is ANWB Waterkampioen benieuwd naar jouw verhaal!

Winactie: win 2 toegangskaarten voor Boot & Fun Berlin 2017

Van donderdag 23 tot en met zondag 26 november 2017 kunnen alle typen watersporters zich hier, in de Duitse hoofdstad, voorbereiden op het nieuwe watersportjaar.

Gratis trailerhelling in Vlissingen definitief gesloten

690
De gratis bruikbare, openbare trailerhelling in de Tweede Binnenhaven in Vlissingen is definitief buiten gebruik gesteld.

Nautal publiceert onderzoek naar het huur- en vaargedrag van de Nederlander

1339
Eén van de meest populaire vormen van reizen en voor het ontdekken van nieuwe landen en culturen, is het huren van een boot. Dat geldt zeker ook voor Nederlanders. Het verhuurplatform Nautal deed onderzoek naar het huur- en vaargedrag van Nederlanders in het binnen- en buitenland.

Casco gloednieuwe Grand Voyager 62 afgeleverd

1461
Afgelopen maandag heeft Euroship Services uit Heerewaarden het casco van de Grand Voyager 62 afgeleverd aan De Alm Jachtbouw in Werkendam. Het 'luxe jacht in wording' werd door een sleepboot over de Waal naar de jachtwerf gebracht.

Watersportnieuwssite BootAanBoot.nl is vernieuwd

7205
BootAanBoot.nl, dé nieuwssite voor en door watersporters, is vernieuwd. Er is veel energie gestoken in een nieuw, modern design en een hogere mate van gebruiksvriendelijkheid. Ook heeft het belangrijkste nieuws nu een prominentere plek op de homepage gekregen.

Brancheorganisaties van schade-experts: wat doen zij eigenlijk?

In de pleziervaart zijn meerdere brancheorganisaties actief die de kwaliteit van de schade-expert waarborgen. CED legt u uit hoe zij dit doen.

The Dutch yachting industry in the spotlight: Bootcentrum Geertsma

1045
Bootcentrum Geertsma has been building BEGE cruisers for more than 50 years. Steel cruisers in lengths between 8 and 15 metres are designed and built entirely according to customers’ wishes in the company’s facilities in the town of Grou in the northern Netherlands. The possibilities are endless and no two BEGE are the same. In other words, Bootcentrum Geertsma is a small yard with a big passion.

The Dutch yachting industry in the spotlight: Breehorn

1530
Breehorns are timeless beauties; yachts that are created for action and long seasons. Typical features include their hull shape, spacious working deck and sheltered cockpit. They are elegant, yet sturdy, built for and by sailyacht enthusiasts. Breehorn builds every yacht in close collaboration with the client and in accordance with their wishes. The yard constructs virtually the entire yacht in-house to ensure an optimal process and material quality.

WINACTIE: Win 2 toegangskaarten voor de HISWA te water 2017 (gesloten)

900
Wilt u een boot kopen en/of u oriënteren op de nieuwste modellen? Bezoek dan de jaarlijkse HISWA te water. BootAanBoot.nl mag 5 setjes van 2 toegangskaarten weggeven voor deze botenbeurs.

Deze gigant brengt vandaag een bezoek aan de Rotterdamse haven

Rotterdam krijgt vandaag bezoek van containerreus Maersk Madrid (20.568 TEU). Het is de tweede van drie recordschepen die in een maand tijd langskomen in de Rotterdamse haven.

WINACTIE: De Sloepenbox: Onmisbaar in je sloep of tender (gesloten)

1202
In de box vind je niet alleen het Sloepenboekje, maar ook een Sloepenkaart geheel gericht op jouw vaargebied. BootAanBoot mag twee Sloepenboxen weggeven!

Het Friese Jacht Seawyfjen wordt geveild

1343
Ben je verslingerd aan het zeilen op de Hollandse of Friese plassen, dan is dit perfect onderhouden Fries Jacht het hoogst haalbare ideale scheepje.

Win: twee gratis kaarten voor Boot Holland 2017 (gesloten)

1677
Vrijdag 10 februari start de 27e editie van Boot Holland in Leeuwarden. Dé Nederlandse aftrap van het watersportseizoen. BootAanBoot.nl mag twee setjes van twee toegangskaarten weggegeven.

The Dutch yachting industry in the spotlight: Allpa marine equipment

927
Founded in 1971, allpa is one of the biggest European distributors of parts and accessories for pleasure and commercial boats. allpa sells high quality products for all activities related to watersports; sailing and motor yacht yards, nautical shops, service companies, inboard and outboard motor dealers and commercial vessels.

The Dutch yachting industry in the spotlight: Atlantic Yachts

1029
Atlantic Yachts produces cruising boats for owners who prefer not to be restricted to a particular cruising area. Drying out in Brittany, exploring the south-west coast of Ireland and sailing to Iceland or the Azores - the only limit is the owner’s imagination.

Win 2 kaarten voor Salon Nautique de Paris (gesloten)

1031
Op de grootste in-door boatshow van Frankrijk worden de nieuwste modellen voor 2017 op sfeervolle wijze gepresenteerd. Jij kunt er gratis naartoe!

WINACTIE: Schipbreuk in het paradijs (gesloten)

1578
Recent verscheen bij Uitgeverij Hollandia het waargebeurde relaas van Wilbert van Haneghem: Schipbreuk in het paradijs. BootAanBoot.nl mag drie exemplaren weggegeven!

Winactie: win 2 toegangskaarten voor Boot & Fun Berlijn

1478
Zeilers en motorjachtvaarders opgelet! Van 24 tot 27 november 2016 kunnen alle typen watersporters zich voorbereiden op het nieuwe jaar op Boot & Fun Berlijn. De Berlijnse watersporttentoonstelling is een van de toonaangevende evenementen met de nadruk op de meren, binnenwateren en kustwateren. U kunt hier gratis bij zijn!

WIN: een Puddle Jumper

1659
Een veilig en vrolijk gekleurd hulpmiddel voor kinderen tijdens het zwemmen. BootAanBoot mag er drie weggeven.

Meest gelezen afgelopen week