Home BootAanBoot nieuws Werk in de watersport

Werk in de watersport

Op zoek naar een droombaan? Word duikbootpiloot!

2306
Een bijzonder bedrijf uit Breda zoekt mensen voor een bijzonder beroep: duikbootpiloot. Fabrikant U-Boat Worx maakt duikboten voor onder meer de allerrijksten.

VACATURE: Oranje Marine zoekt per direct: een Algemeen Onderhoudsmedewerker

Oranje Marine zoekt per direct een talentvolle algemeen onderhoudsmedewerker.

VACATURE: Oranje Marine zoekt per direct: een Marketing en Sales Manager

Wil je ook werken in een dynamische omgeving in de watersportbranche? Dan is Oranje Marine op zoek naar jou!

VACATURE: Oranje Marine zoekt per direct: een Allround Watersport Monteur

1537
De allround watersport monteur die wij zoeken is een zelfstandige monteur die affiniteit met de watersport heeft, van zijn hobby zijn beroep gemaakt, die storingen/reparaties/onderhoud aan scheepsmotoren en installaties kan uitvoeren.

Watersportvereniging Doeshaven zoekt multifunctionele havenmeester

3081
De havenmeester van Watersportvereniging Doeshaven in Leiderdorp gaat na ruim 40 jaar trouwe dienst met pensioen. Daarom is het bestuur van de vereniging op zoek naar een 'minstens zo goede opvolger'.

Specialist in nautische gadgets zoekt versterking voor Commerciële Binnendienst

1168
ARC Marine is al ruim 40 jaar een begrip in de Europese watersportmarkt. Deze groothandel heeft een zeer uitgebreide collectie teak accessoires en - meubilair voor (luxe) jachten.

Le Belle Charters in Volendam zoekt Technisch allround medewerker

Gek op techniek, een passie voor boten of andersom? Niet bang voor een paar vieze handen? Dan is Le Belle Charters uit Volendam op zoek naar jou!

Vacature: YachtFocus zoekt HBO-Starter Marketing & Sales (m/v)

2733
Voor een goede carrière-start in marketing en sales zijn 3 keuzes belangrijk:Business met toekomst. Fijn team en een uitdagende werkomgeving met groeikansen. Leuke doelgroep van het bedrijf, marketing en sales is immers klantgericht...

Vacature: Telesales advertenties in YachtFocus Magazine

2382
Heb jij aanleg voor commercie, een goede telefoonstem en een prettige manier van omgaan met mensen? Wil je enkele uren per week flink bijverdienen, tijdens kantoortijd op ons kantoor in Amstelveen?

Vacature: Accountmanager Internetmedia (M/V)

2947
Fluitend naar je werk. Met leuke klanten plannen maken. En na afloop voldaan je laptop dichtklappen. Dát is in drie zinnen accountmanagement bij YachtFocus! Wil jij online advertentieaccounts en websites verkopen aan botenbedrijven, volgens...

Jachtbemiddeling van der Veen zoekt een jachtmakelaar/verkoper

2815
Binnen het verkoopteam van Jachtbemiddeling van der Veen is een vacature ontstaan voor een jachtmakelaar/verkoper en misschien zijn ze wel opzoek naar jou!

Gezocht: Assistent verkoop / junior makelaar voor De Valk Sint Annaland

Voor de vestiging in Sint Annaland, zoekt De Valk Yachtbrokers per direct een actieve commerciële medewerker (m/v) die het salesteam ondersteunt.

HISWA te water zoekt nieuwe directeur (vacature is reeds ingevuld)

De grootste Nederlandse botenbeurs te water is op zoek naar een nieuwe directeur. De functie is voor 1 dag per week.

Jachtmakelaar gezocht: Kom jij De Valk Yacht Brokers versterken?

1327
Wil jij graag deel uitmaken van één van Europa’s meest toonaangevende jachtmakelaars? Dan zoekt De Valk Yacht Brokers jou!

De Boarnstream zoekt enthousiaste verkoper

1271
De Boarnstream breidt het verkoopteam uit. Door toenemende groei is de jachtmakelaardij van de werf in Jirnsum per direct op zoek naar een enthousiaste verkoper.

Vakantiebaan: KNRM zoekt nieuwe lifeguards

1209
Voor het aankomende zomer seizoen is de KNRM op zoek naar nieuwe lifeguards. KNRM Lifeguards zijn actief in de vakantieperiode vanaf juli tot en met september 2017 op de stranden van Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog.

VACATURE: Grafisch Vormgever – WordPress Web Developer

638
Kun jij mooie websites maken met Wordpress en wil je verder leren? Werk je graag samen met zowel opdrachtgevers als met senior web developers die jou helpen? Als jij jezelf ziet werken in een team met 11 gezellige collegae bij een internet-softwarehuis in Amstelveen, dan is YachtFocus op zoek naar jou!

Meest gelezen afgelopen week