Home Geen categorie

Geen categorie

Introductie van de nieuwe Thomasz 40 Cabrio

Leestijd: 3 minuten
1037
Thomasz Yachts uit Sneek introduceert de nieuwe Thomasz 40 Cabrio. Dit is een volstrekt nieuw ontwikkeld stalen motorjacht. Het jacht straalt comfort, luxe en...

Ontdek de 3B’s van Boten, Bier en Bitterballen met Tornado Sailing

Leestijd: 2 minuten
2464
Het is tijd om je agenda vrij te maken, want op 4 november staat er een evenement gepland dat je niet wilt missen! Tornado Sailing nodigt jou en alle watersportliefhebbers uit om samen te komen voor een gezellige dag.

BootAanBoot.nl wenst u een voortvarend 2023!

Leestijd: 1 minuut
1230
Het team van BootAanBoot.nl kijkt terug op een jaar vol enerverend nieuws. Het nieuwe jaar 2023 belooft in ieder geval een schitterend watersportjaar te worden zonder beperkingen! We hopen u in ieder geval te zien tijdens boot Düsseldorf 2023.
De Vaart YachtingDe Vaart Yachting

‘Start Sailing’ met boot Düsseldorf

Leestijd: 5 minuten
736
De geschiedenis van het zeilen gaat ver terug in de geschiedenis van de mensheid: op Egyptische schepen wapperden meer dan 5000 jaar geleden voor het eerst de zeilen en dreven boten op en neer over de Nijl. Tot op de dag van vandaag heeft het zeilen niets van zijn aantrekkingskracht verloren en zal het ook op de komende boot van 21 tot 29 januari 2023 een heel bijzondere rol spelen.

ZWF Yachts importeur en dealer van het Finse Quarken Boats

Leestijd: 2 minuten
721
Vanaf heden is ZWF Yachts B.V. uit Friesland officieel benoemd tot importeur en dealer van Quarken Boats uit Finland. De bedenker en ontwerper van Quarken boats heeft meer dan 30 jaar ervaring in de boten industrie en is onder andere bekend van ontwerpen zoals Finnmaster, Grandezza en Husky boten.

ZWF Yachts gaat samenwerken met Huisken Alubouw uit Makkum

Leestijd: 2 minuten
1372
ZWF Yachts gaat samenwerken met Huisken Alubouw uit Makkum waar de Alu-Dutch tenders gebouwd worden. Huisken Alubouw heeft inmiddels meerdere modellen succesvol afgeleverd. De aluminium Tender 6.30 en Tender 7.20 zijn uit te rusten met motoren van 60 tot 150pk. Custom-built, maar dan voor een betaalbare prijs. 
Asa boot electroAsa boot electro

Hamburger Yachtbroker breidt uit

Leestijd: 2 minuten
1744
Vanaf 1 december 2021 is Daan Hamburger aan een nieuwe uitdaging begonnen. Zijn vorige onderneming, Hamburger Sailing zal bij velen een bekende zijn. Hij is beëdigd en gecertificeerd, heeft meer dan 25 ervaring in het vak en werkte reeds voor verschillende jachtmakelaars.

Voor de wereldkampioenschappen is Scheveningen onmisbaar

Leestijd: 1 minuut
1309
Jachtclub Scheveningen is onmisbaar als het gaat om het Jeugd WK Zeilen 2022 en het WK Zeilen 2023. De club heeft dan ook niet voor niets een belangrijke rol in de organisatie van deze evenementen. Het is dan ook niet zomaar iets wat er op hen afkomt. Tim Lemeer, bestuurder van de vereniging en Tim de Held, wedstrijdleider van Jachtclub Scheveningen komen aan het woord. 

Watersportverbond pleit voor verlenging Bergse Diepsluis

Leestijd: 1 minuut
1209
Het Watersportverbond vindt de capaciteit van de Bergse Diepsluis bij Tholen te beperkt. Daardoor pleit de organisatie voor een verlenging van de sluis. Echter kost zo'n project al snel 10 miljoen euro.

Pilot met extra scheepvaartberichten in Zuid-Nederland

Leestijd: 2 minuten
1277
Een storing aan een sluis heeft vaak gevolgen voor de beschikbaarheid van de vaarweg. Goede berichtgeving kan ergernis voorkomen. Schippers kunnen hier met het plannen van hun vaartocht op inspelen.

Uitbaggeren IJsselmeer stilgelegd, Rijkswaterstaat vreest verzilting

Leestijd: 1 minuut
1588
Tot nu toe is de omvangrijke uitdiepingsklus nog maar 1 kilometer opgeschoten. Hierdoor ligt een stukje vaargeul bij Kornwerderzand 5 meter dieper dan voorheen.

Ruim vijftig nominaties voor dertigste DAME Design Award

Leestijd: 2 minuten
1849
Na een lange tijd mocht de jury eindelijk weer terugkeren in de jurykamer van METSTRADE, de organisator van de wereldberoemde DAME Awards.
Elburg YachtingElburg Yachting

Kuysten Watersport en Tendercenter nieuwe vertegenwoordigers van Regal Boats

Leestijd: 2 minuten
2834
Kuysten Watersport in Kaatsheuvel is benoemd tot de Nederlandse importeur van Regal Boats. Het Brabantse watersportbedrijf voegt hiermee een uitgebreide reeks sportieve boten toe aan haar aanbod.

Salut Boats houdt samen met vijf andere bootmerken open dagen in Loosdrecht

Leestijd: 2 minuten
2010
Onder het motto 'Dare to be different' bouwt het Nederlandse Salut Boats premium aluminium tenders met een mooie mix van luxe design en goede...

Schippers klagen over schade en omvaren door lage noodbrug in Amsterdam

Leestijd: 1 minuut
1445
De tijdelijke noodbrug op de hoek van de Rozengracht en de Lijnbaansgracht is voor veel schepen te laag.

Verbod op pleziervaart in de Gelderse rivieren opgeheven

Leestijd: 1 minuut
2111
Pleziervaart mag weer varen in Gelderse rivieren. Daarnaast mag je weer zwemmen in bijvoorbeeld de Nijmeegse Spiegelwaal, echter raadt men de nevengeul af.

Finnmaster presenteert de nieuwe T9

Leestijd: 2 minuten
1714
Finnmaster presenteert de volledig nieuw ontwikkelde T9, hét vlaggenschip van de T-serie. Klanten vragen steeds vaker naar een grotere boot en om die reden is de solide polyester Finnmaster T9 ontwikkeld. Deze ruime daycruiser is perfect voor de actieve watersporter die hoge eisen stelt aan zijn boot. In de royale kuip is er ruimte voor een groot gezelschap om heerlijk lang aan boord te kunnen vertoeven.

Spinera introduceert nieuwe ultralichte SUP-boards

Leestijd: 2 minuten
2684
SUP-boardfabrikant Spinera komt met een superlicht SUP-board, verkrijgbaar in diverse kleurige designs. De nieuwe Ultra Light SUP van Spinera wordt geïntroduceerd als de ideale SUP voor aan boord.

Slapen in vuurtoren om de bark Europa te helpen

Leestijd: 2 minuten
1707
Slapen in een vuurtoren en tegelijkertijd een goed doel steunen? Tot en met vrijdagavond 8 januari 20.00 uur loopt er op Vipio, een platform voor het boeken van bijzondere overnachtingen, een veiling waarvan de opbrengst ten goede komt aan de bark Europa. 

Verlengen van grachten Meppel duur plan en helpt pleziervaart amper

Leestijd: 1 minuut
1900
Het doortrekken van de grachten van Meppel tot op het Prinsenplein is een duur plan. De kosten zijn beraamd op ruim 9 miljoen euro.

Grote schade aan Turkse jachthaven na aardbeving

Leestijd: 1 minuut
3762
Door de aardbeving ontstond een kleine tsunami waardoor enkele boten in een Turkse jachthaven zijn gekapseisd.
Kuiper verzekering

Meest gelezen afgelopen week

Inter Boat Marinas
Yamaha