Over ons

over ons

BootAanBoot.nl is een nieuwssite voor en door watersporters, onder hoofdredactie van Valérie Sambrink Sanderink. De site brengt dagelijks de nieuwste berichten die watersporters interessant vinden. Dat zijn onze eigen artikelen maar soms ook verwijzingen (‘nieuwslinks’) naar berichten in andere media die niet specifiek watersportgericht zijn en die de geïnteresseerde liefhebber makkelijk over het hoofd ziet op het wijde internet. Regelmatige medewerkers zijn Mandy Vermaire en Eline van Ieperenburg. De redactie is bereikbaar via redactie@BootAanBoot.nl.

BootAanBoot.nl is gelanceerd op 2 oktober 2014, vanuit de behoefte om intensief nieuws te brengen over onze leuke hobby, op een manier die ook een jonger publiek aanspreekt. Daarom veel aandacht voor de kwaliteit van teksten, voor foto en film, goede toegankelijkheid, prettige navigatie op mobiele apparaten als smart phones en tablets, en state-of-the-art integratie met social media. BootAanBoot.nl moet in aantrekkingskracht moeiteloos kunnen wedijveren met de beste algemene nieuwssites of special interest sites van veel grotere branches. We zien onze lezers graag dagelijks terug.

Vindt u BootAanBoot.nl leuk, like ons dan op Facebook. U kunt ons niet alleen volgen op Facebook maar ook op onze Twitter-account waar alle berichten kort worden doorgeplaatst. Volg ons! Wilt u als lezer uw eigen proza gepubliceerd zien, stuur dat dan naar onze redactie: redactie@BootAanBoot.nl.

BootAanBoot.nl is een zusteractiviteit van YachtFocus.com, de site met het grootste aanbod gebruikte boten van Nederland (in het segment boten vanaf € 5.000).

De redactie wenst u veel leesplezier!

We stellen je graag voor aan onze redactie:

val

Valérie Sambrink Sanderink, hoofdredacteur BootAanBoot

Mijn naam is Valérie Sambrink Sanderink, een gedreven tekstschrijfster met een passie voor het water. In het voor- en najaar vindt u mij op diverse botenbeurzen, in de zomer voornamelijk op de Vinkeveense Plassen en Loosdrechtse Plassen. Maar ook het IJsselmeer, de Biesbosch en natuurlijk de Amsterdamse en Utrechtse grachten zijn mij niet onbekend. Eén van mijn opvallendste karaktereigenschappen is mijn nieuwsgierigheid en dát komt u als lezer van de BootAanBoot.nl goed van pas. Ik breng ‘de watersporter’ namelijk graag op de hoogte van de laatste trends in de watersport. Ook uw hulp is hierbij welkom. Heeft u een interessant nieuwsbericht voor ons? Schroom niet en mail naar redactie@bootaanboot.nl. Wie weet hoeveel BAB-lezers door u geïnspireerd raken!

Lees alle berichten van Valérie

mandy

Mandy Vermaire, redacteur BootAanBoot

Mijn naam is Mandy, aan het Art & Design college in Utrecht heb ik mijn opleiding voor grafisch vormgeven gevolgd. En nu mag ik hetgeen wat ik geleerd heb gaan uitvoeren bij YachtFocus. Bij deze ontzettend toffe baan, hoort ook het assisteren van mijn collega Valérie met allerlei marketingactiviteiten en het “werken” aan BootAanBoot.nl. Werken tussen aanhalingstekens omdat ik het werk helemaal niet als werk zie, maar meer als een soort hobby. ’s Zomers vind ik het fijn om een stuk ontspannen te varen, maar zo af en toe wat meer actie in vorm van waterskiën vind ik ook heerlijk.

Lees alle berichten van Mandy

Eline

Eline van Ieperenburg, redacteur BootAanBoot

Mijn naam is Eline van Ieperenburg. Als grafisch vormgever zet ik mij in voor YachtFocus, hieronder valt ook het werken aan BootAanBoot.nl. Jaren heb ik bij ‘Reddingsbrigade Vinkeveense plassen’ gezwommen, daar heb ik veel geleerd over binnen- en open wateren en dat komt goed van pas in de watersport. In de zomer ben ik vaak te vinden aan de kust om te surfen en zwemmen of op de plas om ontspannen te varen.

Lees alle berichten van Eline

denise

Denise Krimp-Louman, redacteur BootAanBoot

Mijn naam is Denise Krimp-Louman. Mijn taken binnen YachtFocus Media BV – waar de website BootAanBoot.nl onder valt – zijn zeer divers. Van accountbeheer, deelname aan botenbeurzen en het coördineren van de ICT-afdeling (YachtFocus Systems B.V.) tot ondersteuning bij het bijhouden van de website BootAanBoot.nl met het meest actuele watersportnieuws.

Lees alle berichten van Denise

Wendela

Wendela Oosting, redacteur BootAanBoot

Mijn naam is Wendela Oosting. Op dit moment studeer ik Voeding en Dietetiek en daarnaast werk ik bij Yachtfocus Media BV. De liefde voor watersport is er bij mij met de paplepel ingegoten. Sinds ik mij kan herinneren ben ik op het water te vinden. Vroeger met de familie zeilend op de Nederlandse wateren en nu ook als zeilinstructrice in Friesland. Op beurzen ben ik veel te vinden als uitdeelkracht, waar ik de jongere generatie probeer te enthousiasmeren voor de watersport.

Lees alle berichten van Wendela 

Thom

Thom Pijnenburg, redacteur BootAanBoot

Mijn naam is Thom Pijnenburg. Als internet consultant bij YachtFocus ben ik verantwoordelijk voor het verkopen, ontwikkelen en onderhouden van websites. Ik kom uit een nautisch gezin. Al op jonge leeftijd ging ik met mijn familie zeilen in Griekenland en Kroatië. Wat gelukkig nog steeds een jaarlijkse traditie is. Na het afronden van mijn middelbare school heb ik gekozen voor het IVA, om hier de studie Nautisch Business Management te volgen. Ik vind het erg leuk om u, als enthousiast watersporter, op de hoogte te brengen van het laatste nieuws.

Lees alle berichten van Thom ›

Jan-Pieter

Jan-Pieter Oosting, redacteur BootAanBoot

Mijn grote hobby is varen. Het eerste bootje was een Sportyak. Al snel kreeg ik een eigen zeilpunter cadeau, om vanuit Blokzijl de Kop van Overijssel te verkennen. Ik voer op diverse typen platbodems. Mijn eerste zelfbetaalde boot was een OK-jol, een lekker ragbakje, later opgevolgd door een Juno voor tochten naar bijvoorbeeld de Belgische kust en de Wadden. Er werd een flinke sprong gemaakt naar een Trintella 44, waarmee ik met ons jonge gezin enkele jaren in de Middellandse Zee verbleef. Toen ik YachtFocus oprichtte, het mediabedrijf achter Boot Aan Boot, bleef niet veel tijd over zodat ik nu een kleinere maar sportieve Jouet 920 vaar. Ik kan me geen leven zonder boot voorstellen. Schrijven voor Boot Aan Boot is heerlijk maar ik lees ook graag dagelijks de bijdragen van de collega-bloggers Valérie, Mandy, Eline en Denise.

Lees alle berichten van Jan-Pieter

Meest gelezen afgelopen week

Bootservices