Home Over-ons

Over ons

over ons

BootAanBoot.nl is een nieuwssite voor en door watersporters, onder hoofdredactie van Valérie Sambrink Sanderink. De site brengt dagelijks de nieuwste berichten die watersporters interessant vinden. Dat zijn onze eigen artikelen maar soms ook verwijzingen (‘nieuwslinks’) naar berichten in andere media die niet specifiek watersportgericht zijn en die de geïnteresseerde liefhebber makkelijk over het hoofd ziet op het wijde internet. Regelmatige medewerkers zijn Mandy Vermaire, Denise Krimp-Louman en Jan-Pieter Oosting. De redactie is bereikbaar via redactie@BootAanBoot.nl.

BootAanBoot.nl is gelanceerd op 2 oktober 2014, vanuit de behoefte om intensief nieuws te brengen over onze leuke hobby, op een manier die ook een jonger publiek aanspreekt. Daarom veel aandacht voor de kwaliteit van teksten, voor foto en film, goede toegankelijkheid, prettige navigatie op mobiele apparaten als smart phones en tablets, en state-of-the-art integratie met social media. BootAanBoot.nl moet in aantrekkingskracht moeiteloos kunnen wedijveren met de beste algemene nieuwssites of special interest sites van veel grotere branches. We zien onze lezers graag dagelijks terug.

Vindt u BootAanBoot.nl leuk, like ons dan op Facebook. U kunt ons niet alleen volgen op Facebook maar ook op onze Twitter-account waar alle berichten kort worden doorgeplaatst. Volg ons! Wilt u als lezer uw eigen proza gepubliceerd zien, stuur dat dan naar onze redactie: redactie@BootAanBoot.nl.

BootAanBoot.nl is een zusteractiviteit van YachtFocus.com, de site met het grootste aanbod gebruikte boten van Nederland (in het segment boten vanaf € 5.000).

De redactie wenst u veel leesplezier!

We stellen je graag voor aan onze redactie:

val

Valérie Sambrink Sanderink, hoofdredacteur BootAanBoot

Mijn naam is Valérie Sambrink Sanderink, een gedreven tekstschrijfster met een passie voor het water. In het voor- en najaar vindt u mij op diverse botenbeurzen, in de zomer voornamelijk op de Vinkeveense Plassen en Loosdrechtse Plassen. Maar ook het IJsselmeer, de Biesbosch en natuurlijk de Amsterdamse en Utrechtse grachten zijn mij niet onbekend. Eén van mijn opvallendste karaktereigenschappen is mijn nieuwsgierigheid en dát komt u als lezer van de BootAanBoot.nl goed van pas. Ik breng ‘de watersporter’ namelijk graag op de hoogte van de laatste trends in de watersport. Ook uw hulp is hierbij welkom. Heeft u een interessant nieuwsbericht voor ons? Schroom niet en mail naar redactie@bootaanboot.nl. Wie weet hoeveel BAB-lezers door u geïnspireerd raken!

Lees alle berichten van Valérie

mandy

Mandy Vermaire, redacteur BootAanBoot

Mijn naam is Mandy (27), aan het Art & Design college in Utrecht heb ik mijn opleiding voor grafisch vormgeven gevolgd. En nu mag ik hetgeen wat ik geleerd heb gaan uitvoeren bij YachtFocus. Bij deze ontzettend toffe baan, hoort ook het assisteren van mijn collega Valérie met allerlei marketingactiviteiten en het “werken” aan BootAanBoot.nl. Werken tussen aanhalingstekens omdat ik het werk helemaal niet als werk zie, maar meer als een soort hobby. ’s Zomers vind ik het fijn om een stuk ontspannen te varen, maar zo af en toe wat meer actie in vorm van waterskiën vind ik ook heerlijk.

Lees alle berichten van Mandy

erik

Erik Dinant, redacteur BootAanBoot

Van jongs af aan ben ik actief in de watersport. In mijn eerste levensjaren werd ik meegenomen op een zeilboot en waarschijnlijk is hier mijn passie voor watersport begonnen. Zeilen doe ik nog steeds zeer regelmatig en ga jaarlijks in de zomer een paar weken met de zeilboot op vakantie. Zowel in Nederland als in het buitenland. Sinds enkele jaren woon ik in Amsterdam op een woonboot en heb hier uiteraard een sloepje aan vast liggen om mee door de grachten te varen. Ik vind het erg leuk om de watersport branche op te hoogte te brengen van het dagelijkse watersportnieuws, dus mocht u nog tips hebben of heeft u interessant nieuws te melden stuur dit dan naar redactie@bootaanboot.nl.

Lees alle berichten van Erik

denise

Denise Krimp-Louman, redacteur BootAanBoot

Mijn naam is Denise Krimp-Louman. Mijn taken binnen YachtFocus Media BV – waar de website BootAanBoot.nl onder valt – zijn zeer divers. Van accountbeheer, deelname aan botenbeurzen en het coördineren van de ICT-afdeling (YachtFocus Systems B.V.) tot ondersteuning bij het bijhouden van de website BootAanBoot.nl met het meest actuele watersportnieuws.

Lees alle berichten van Denise

Jan-Pieter

Jan-Pieter Oosting, redacteur BootAanBoot

Mijn grote hobby is varen. Het eerste bootje was een Sportyak. Al snel kreeg ik een eigen zeilpunter cadeau, om vanuit Blokzijl de Kop van Overijssel te verkennen. Ik voer op diverse typen platbodems. Mijn eerste zelfbetaalde boot was een OK-jol, een lekker ragbakje, later opgevolgd door een Juno voor tochten naar bijvoorbeeld de Belgische kust en de Wadden. Er werd een flinke sprong gemaakt naar een Trintella 44, waarmee ik met ons jonge gezin enkele jaren in de Middellandse Zee verbleef. Toen ik YachtFocus oprichtte, het mediabedrijf achter Boot Aan Boot, bleef niet veel tijd over zodat ik nu een kleinere maar sportieve Jouet 920 vaar. Ik kan me geen leven zonder boot voorstellen. Schrijven voor Boot Aan Boot is heerlijk maar ik lees ook graag dagelijks de bijdragen van de collega-bloggers Valérie, Mandy, Erik en Denise.

Lees alle berichten van Jan-Pieter

Meest gelezen afgelopen week